Konyaspor'da Recep Uçar destek istedi! 'Bu takımın önü seneye çok açık'

Konyaspor'da Recep Uçar destek istedi! 'Bu takımın önü seneye çok açık'
 Muhabir
Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, kazanılan Beşiktaş karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu. Destek isteyen Uçar, gelecek sezon Konyaspor'un önünün çok açık olduğunu belirtti.

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, kazanılan Beşiktaş karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu. Destek isteyen Uçar, gelecek sezon Konyaspor'un önünün çok açık olduğunu belirtti.

Sahada hep iyi mücadeleler gösterdiklerini ifade eden Uçar; "Bizler bugüne kadar oyuncularım hep iyi mücadeleler gösterdiler. Bizler ilk hafta Başakşehir karşısında nasıl mücadele gösterdiysek Göztepe'ye yenildiğimiz maçta da o kadar mücadele gösterdik. Belki 5-0 kazanabileceğimiz ama berabere biten Antalyaspor maçında da mücadele gösterdik. Ligin son bölümündeyiz. Korkulu rüya görmemek adına daha çok mücadele etmemiz gerekiyor" dedi.

"Bu takımın önü seneye çok açık olabilir"

Destek isteyen Recep Uçar; "Her zaman stadyumumuz böyle olursa... Ben bu şehre misafirim ve bu şehri çok seviyorum. Bu şehrin insanlarını mutlu etmek istiyorum diye ilk gün geldiğimde söyledim. Bugün bizim kalemizi sadece Nalçacılılar değil onlarla beraber bütün stadyum savundu. Bunu bundan sonraki maçlarda da gerçekleştirebilirsek, birbirimizi eleştirmek yerine, enerjisini, emeğini, parasını ortaya koyan yönetici büyüklerimi desteklemek yerine aşağıya çekmeye devam edersek onların yanında olursak, oyuncuların yanında olursak.. ben bugün olurum olmam hiç sorun değil. Konyaspor'da olmasam dahi Konyaspor'u her zaman iyi yerlerde görmek isteyecek bir insanım. Bunu kalben söylüyorum. Bunları yaparsak çok güzel günler yaşarız. Bu takımın eğer bu seneyi geçebilirsek, doğru dokunuşlarla bu takımın önü seneye çok açık. Bu detayı kaçırıyorsunuz. Bu takımın önü seneye çok açık olabilir. Ben olayım, olmayım hiç sorun değil. Bir çocuğumuzun hayatına dokunabilirsek onun mutluluğu bana yeter" ifadelerini kullandı.