Konyaspor'da Morutan ve Cicaldau atağı

Konyaspor'da Morutan ve Cicaldau atağı
10 numara için yabancı bir oyuncuyu takıma kazandırmak isteyen Konyaspor, Galatasaray’ın kadroda düşünmediği oyuncuları yeniden gündemine aldı.

Konyaspor’da Rumen oyuncular Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan'ın kiralanması yeniden gündeme geldi. Galatasaray iki oyuncuyu da bu sezonki kadroda planlamasında düşünmüyor.

Kadroda düşünülmüyorlar

Olimpiu Morutan 4,2 ve Alexandru Cicaldau için 6,5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Galatasaray iki oyuncu da bu rakamların aşağısına satmak istemiyor. Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz sezon Morutan’ı Pisa’ya, Cicaldau’yu ise Ittihad Kalba’ya kiralamıştı. Kiralık sözleşmeleri biten iki oyuncuda Galatasaray’ın hazırlık kampında yer alıyor. Teknik Direktör Okan Buruk iki oyuncuyu da kadroda düşünmediğini ve yeniden kiralanabilir raporunu Galatasaray yönetimine iletti.

Teknik heyet Cicaladu’yu istiyor

10 numara arayışlarını sürdüren Konyaspor Galatasaray ile bu iki oyuncu içinde görüşüyor. Abdülkerim transferinden dolayı Galatasaray yönetimi ile iyi ilişkiler kuran Konyaspor yönetimi transferleri bitirmek için istekli. Teknik heyetin istediği doğrultusunda Cicaldau için daha istekli olan Konyaspor yönetimi bu transfer gerçekleşirse kiralama ücreti vermeyecek. Oyuncunun maaşının da büyük kısmını Galatasaray ödeyecek.

Morutan içinde temaslar var

İstanbul temsilcisi Başakşehir, Alexandru Cicaldau transferi noktasında büyük aşama kaydetmiş durumda. Konyaspor yönetimi Cicaldau’nun Başakşehir’e transfer olma ihtimali üzerine Morutan içinde temaslarını diri tutuyor. Yeşil-beyazlı yönetim iki oyuncudan birini sezon sonuna kadar renklerine bağlamak istiyor. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi