Konyaspor'da izin bugün sona eriyor

Konyaspor'da izin bugün sona eriyor
Antalya kampı sonrası 2 gün izin yapan Arabam.com Konyaspor’da izin bugün bitiyor ve Bodrumspor maçının hazırlıkları başlıyor.

Dünya Kupası arasına 10 günlük izinle başlayan ve ardından Konya’da toplanan Konyaspor ilk hazırlık maçında Bosna Hersek’te Zejlenicar ile karşılaşmıştı. Ardından Konya’ya dönen ve burada hazırlıklarını sürüden yeşil-beyazlılar 3 Aralık’ta Antalya Belek’3 hareket etmişti. Burada 10 günlük sıkı bir kamp dönemi geçiren Anadolu Kartalı Gaziantep FK ve MKE Ankaragücü ile hazırlık karşılaşmaları oynadı.

İlk maçında Gaziantep FK’ya 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar ikinci maçında MKE Ankaragücü karşısında 1-0 kazandı.

Antalya’daki son antrenmanını 14 Aralık’ta yapmasının ardından izne ayrılan Konyaspor’da izin bugün sona erecek. Saat 17.30’da Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde toplanacak olan yeşil-beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası 5.tur maçında sahasında Bodrumspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

Dünya Kupası bitiyor, maraton başlıyor

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası yarın oynanacak Arjantin-Fransa maçı ile sona erecek. Konyaspor, kupanın bitmesinde 5 gün sonra zorlu kupa ve lig maratonuna başlayacak.

Yeşil-beyazlılar Dünya Kupasının hemen ardından Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında 22 Aralık Perşembe günü saat 15.00’da evinde TFF 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor’u ağırlayacak. Tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmanın galibi adını son 16 turuna yazdıracak.

Konyaspor, Dünya Kupası arasından sonra ligdeki ilk (15. Hafta) maçında evinde 25 Aralık Pazar günü saat 16.00’da Alanyaspor’u konuk edecek.

16. haftayı BAY geçecek olan Anadolu Kartalı, 17. Hafta maçında hafta içi fikstüründe yine evinde 4 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’da Sivasspor’u konuk edecek.

Konyaspor, Dünya Kupası sonrası ilk deplasmanını İstanbul’a yapacak. Yeşil-beyazlılar 18.Hafta maçında 8 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Fatih Karagümrük ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacak.

Yeşil-beyazlılar devrenin son karşılaşmasında ise evinde Beşiktaş’ı konuk edecek. O maçın tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak. SPOR SERVİSİ