Konyaspor’da izin bitiyor

Konyaspor’da izin bitiyor
Konyaspor’da Alanyaspor maçının ardından takıma verilen 2 günlük izin bugün son buluyor.

Pazar günü Alanyaspor beraberliğinin ardından 2 günlük izne yarılan Konyaspor’da izin bugün sona eriyor. Futbolcular ve teknik heyet Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde toplanarak 4 Ocak Çarşamba günü oynanacak Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarına başlayacak. 16.haftayı BAY olarak geçirecek olan Konyaspor, 17.haftada evinde Sivasspor’u konuk edecek.

Sivasspor maçında tam kadro

Konyaspor, 17.haftada karşılaşacağı Demir Grup Sivasspor maçına tam kadro olarak çıkmayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta içi hastalanan ve Alanyaspor maçının kadrosundan çıkartılan Oğulcan Ülgün’ün takıma dönmesi bekleniyor. Öte yandan uzun bir sakatlık ve tedavi dönemi geçiren Endri Çekici’ninde Sivasspor karşısında maça yedek olarak başlaması ve ilerleyen dakikalarda sahadaki yerini alması ön görülüyor. Alanyaspor maçında 30 dakika süre alabilen Mame Diouf’unda tedavisinin tamamen tamamlanması ve Sivasspor maçında hazır olması bekleniyor.

Rıza Çalımbay'dan Konyaspor açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 4 Ocak Pazar günü Konyaspor'a konuk olacak Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu. Çalımbay, "Konyaspor istikrarlı bir takım. Zor maç olacak. Deplasmandan ben hiç korkmadım şimdiye kadar. Avrupa maçlarında deplasmanda yenilgimiz yok. Benim tek korkum sakatlık. Sakatlık olmazsa elimizden geleni yaparız" diye konuştu. Rıza Çalımbay, geçtiğimiz yıllarda Konyaspor’da görev almıştı. SPOR SERVİSİ