Konyaspor'da iki yabancı oyuncu ile yollar ayrılacak

Konyaspor'da iki yabancı oyuncu ile yollar ayrılacak
 Muhabir
Kadrosunda 16 yabancı futbolcu bulunan Konyaspor, gece saat 24.00'a kadar 2 yabancı oyuncusu ile yollarını ayıracak. İşte detaylar..

Devre arasında kadrosuna 7 yabancı ismi katan Konyaspor, 4 yabancı isim ile de yollarını ayırmıştı.

Konyaspor devre arasında Emmanuel Boateng, Jakub Slowik, Filip Damjanaovic, Bouly Junıor Sambou, Anderson Nıangbo, Valon Ethemi, Alassane Ndao'yu kadrosuna katmıştı.

Konyaspor'un kadrosundaki diğer yabancılar ise şu şekilde; Steven Nzonzi, Niko Rak, Guilherme Sitya, Bruno Paz, Sokol Cikalleshi, Marlos Moreno, Louka Prip ve Alexandreu Cicaldau

Yeşil-beyazlılar, Zimbabveli stoper Teenage Hadebe'yi de Konya'ya getirdi. Hadebe transferi ile yabancı oyuncu transfer sayısı 8'e çıkacak. Kadrodaki yabancı oyuncu sayısı ise 16 olacak.

Konyaspor, statü gereği TFF'ye 14 yabancı oyuncu bildirimi yapabiliyor.

Konyaspor bu gece saat 24.00'a kadar iki yabancı oyuncusu ile yollarını ayırmayı planlıyor. Yeşil-beyazlılar Niko Rak kiralık olarak gönderecek. Afrika Uluslar Kupasında mücadele eden Bruno Paz ile de yollarını karşılıklı anlaşarak ayrılması bekleniyor.

Yeşil-beyazlılar devre arasında Paul Bernardoni, Francisco Calvo, Nelson Oliviera ve Robert Muric ile yollar ayrılmıştı.