Konyaspor'da gözler Ümraniyespor maçında!

Konyaspor'da gözler Ümraniyespor maçında!
21-28 Mart tarihlerinde oynanan milli maçların ardında gözler liglere doğru çevrildi. Konyaspor'da ise tamamen Ümraniyespor maçına odaklanmış durumda.

21-28 Mart tarihlerinde oynanan milli maçların ardında gözler liglere doğru çevrildi.

Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında Ümraniyespor’a konuk olacak olan Konyaspor bugün, yarın ve cumartesi günü yapacağı antrenmanlarla hazırlıklarını tamamlayacak.

Milli maçların tamamlanmasının ardından artık gözler tamamen liglere çevrilmiş durumda. Temsilcimiz Arabam.com Konyaspor, ligde çıktığı son iki karşılaşmada 2 galibiyet elde ederek 6 puanı hanesine yazdırmıştı.

Yeşil-beyazlılar, ligin 27.haftasında İstanbul temsilcisi Hangikredi Ümraniyespor’a konuk olacak. 2 Nisan Pazar günü Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da start alacak.

Konyaspor, geçtiğimiz hafta milli takımlarında olan oyuncularından yoksun olarak çalışmalarını Konya’da sürdürmüştü. Anadolu Kartalı’nda milli takımlarında olan oyuncular dünden itibaren takımdaki yerini almayı başladı

Yeşil-beyazlılarda bugün, Cuma ve cumartesi günü yapılacak antrenmanlar taktik ağırlıklı olarak gerçekleşecek.

Konyaspor'da zorlu karşılaşmada kart cezalısı olan Francisco Calvo ve yüzde 100 hazır halde olmayan Konrad Michalak ve Uche İkpeazu'dan faydalanamayacak.