Konyaspor'da Emrah Benli'den hakem eleştirisi!

Konyaspor'da Emrah Benli'den hakem eleştirisi!
 Muhabir
Konyaspor Basketbol Baş antrenörü Emrah Benli, 74-81 kaybedilen Bornova maçının ardından hakem eleştirisinde bulundu.

Konyaspor Basketbol Baş antrenörü Emrah Benli, 74-81 kaybedilen Bornova maçının ardından hakem eleştirisinde bulundu.

Benli yaptığı açıklamada; “Sahaya yansıttığımız mücadeleden memnunum. Çalıştığımız birçok şeyi uyguladık fakat son noktada boş atışları sayıya çeviremedik. Çok faul atışı kaçırdık. Maç boyu çirkin görüntüler vardı sahada fakat bunların önüne geçilmiyor maalesef, sonu gelmiyor. Keyif alamıyoruz yaptığımız işten, kendi işimize odaklanamadığımız zamanlar oluyor. Detayları herkes izledikten sonra görecektir. Bu da diğer eleştirimiz. Biz çalışmaya devam ediyoruz. İzin verildiği sürece keyifli basketbol oynamaya devam edeceğiz, daha çok mücadele edeceğiz” dedi.

Üç maçlık mağlubiyet serisi

Konyaspor, bu sezon üst üste oynadığı üç maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Bu sezonki en kötü serisini yaşayan yeşil-beyazlılar üst üste Çayırovai Ankaragücü ve Bornova maçlarından mağlubiyetle ayrılmış oldu. Konyaspor, 19.haftada 12 Ocak Cuma günü ligin güçlü ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 18’de başlayacak.

Transfer şart

Konyaspor Basketbol sezona oldukça iyi başladı. Kurduğu kadroya ve bütçesine göre oldukça iyi sonuçlar alan Konyaspor, son dönemde kadro yetersizliğinin sorunlarını yaşıyor. Rakiplerinin transfer yapmasıyla beraber parkede kalite farkı da yaşıyor. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, transfer yapılacağını ifade etmişti. Takviye yapılmazsa Konyaspor için play-off için başladığı sezonda kümede kalma sorunu yaşayabilir.