Konyaspor'da Cicaldau transferinde son durum!

Konyaspor'da Cicaldau transferinde son durum!
10 numara transferi için girişimlerini sürdüren Konyaspor'da Alexandru Cicaldau transferi için son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Konyaspor, geçen seneki 10 numaralar Alejandro Pozuelo ve Endri Çekici'nin takımdan ayrılmasının ardından o bölge için transfer görüşmelerini yeni sezon başında başlatmıştı.

Takıma ilk olarak yerli statüsünde Yunus Mallı'yı kazandıran yeşil-beyazlı yönetim yabancı bir on numara da kazandırmak için girişimlerini sürdürüyor.

Gündemde ise Galatasaray'da Okan Buruk'un takımda düşünmediği Rumen orta saha Alexandru Cicaldau vardı. Oyuncu ve Galatasaray ile uzun zamandır görüşen Konyaspor, transferi belli bir aşamaya getirmişti ancak son günlerde bu transferi için beklemeye geçti.

Galatasaray'a teklifini ileten Konyaspor, Cicaldau'nun transferi için Galatasaray ile masada. Konyaspor transferi bitirmek için son aşamaya geldi.

Cicaldau'nun yeşil-beyazlı formayı giyebilmesi için uğraşan Konyaspor, transferin gerceklesmemesi halinde de listesindeki diğer oyuncular ile görüşmelerini hızlandırdı.

Yeni Şafak'ın haberine göre ise; "Samsunspor, Galatasaray'dan ayrılmak üzere olan Cicaldau için Erden Timur'dan söz aldı. Rumen futbolcunun yurt dışından teklif yapan takımlarla görüştüğü ancak bu isteği gerçekleşmezse Süper Lig'de forma giyeceği aktarıldı. Bu kapsamda Cicaldau'nun menajeri Samsunspor'un kiralık teklifine sıcak baktıklarını bildirdi. Tümosan Konyaspor'un da istediği Cicaldau, Galatasaray'dan yıllık 1 milyon Euro kazanıyor. Sarı kırmızılı kulübün Cicaldau'yu kiralayacak takımdan bu rakamı talep ettiği öğrenildi. Samsunspor'un sponsor desteğiyle Cicaldau'nun yıllık ücretini ödemeyi kabul ettiği belirtildi. Samsunspor önceki günlerde Galatasaray'dan Okan Kocuk ve Taylan Antalyalı'yı transfer etmişti. Karadeniz ekibinin başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray'dan yine oyuncu alabileceklerini açıklamıştı"

Kaynak:Konya'nın Sesi