Konyaspor'da Calvo Antalyaspor maçında sahada olacak mı? İşte sakatlığına dair son gelişmeler!

Konyaspor'da Calvo Antalyaspor maçında sahada olacak mı? İşte sakatlığına dair son gelişmeler!
Konyaspor'da sakatlığı bulunan Kosta Rikalı sol bek Francisco Calvo, bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı.

Konyaspor'da deneyimli sol bek Francisco Calvo geçtiğimiz haftalarda antrenmanda sakatlık yaşamıştı. Konyaspor'dan yapılan açıklamada sol diz yan bağından sakatlandığı ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edilmişti.

Calvo, sakatlık süreci için alanında uzman dünyaca ünlü fizyoterapist Erick Rodriguez'i Konya'ya getirmiş ve Kayacık'ta bireysel olarak çalışmıştı.

Calvo, beklenenden daha erken takıma katıldı. Geçtiğimiz hafta perşmebe ve cuma günü yapılan antrenmanların ilk bölümünde takımla çalışan deneyimli stoper bugün yapılan antrenmanın tamında takımla birlikte çalıştı.

Calvo'nun cuma günü oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11'deki yerini alması bekleniyor.

Konyaspor'un takım savunmasında en kilit isim olan Calvo aynı zamanda geriden oyun kurma noktasında da takıma ciddi katkı sağlıyor.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, yaptığı açıklamada; "Burada Calvo’nun sakatlığı ile ilgili bir durum söz konusu değil. Hazırlık kampındaydı, şu an aramıza dönüyor. Aynı zamanda Uğurcan’da yavaşa yavaş aramıza dönecek. Kahraman’ın da İstanbulspor maçındaki performansı gözden kaçmıyordu. Tabi ki gidişatı birlikte göreceğiz. Calvo, pazar gününden itibaren antrenmanlara başlayacak. Bir haftaya yakın bizimle antrenman süreci yaşayacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Konyaspor'da İstanbulspor maçında kırmızı kart gören Adil Demirbağ, Antalyaspor ve Gaizantep FK maçlarında forma giyemeyecek. / HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi