Konyaspor'da bilet ve kombineler pahalı mı? Başkan Özgökçen değerlendirdi!

Konyaspor'da bilet ve kombineler pahalı mı? Başkan Özgökçen değerlendirdi!
Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, kombine ve bilet fiyatlarının pahalı olmadığını ve uygun fiyatlarda olduğunu değerlendirdi.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen Konya Olay Tv'de yaptığı açıklamada kombine ve bilet fiyatlarının pahalı olmadığını ve uygun fiyatlarda olduğunu değerlendirdi.

Stadyuma taraftarın gelmemesi sadece bizim problemimiz değil diyen Başkan Özgökçen; "Konyaspor’un problemi değil. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’u çıkarttığımızda diğer kulüplerde bu problemler var. İnsanların hayatında pandemi alışkanlıkları değiştirdi. Futbol da bunların bir parçası olarak görülebilir. 2021-2022 sezonunda şampiyon olduk. Nihai başarı değildir ama önemli bir başarıdır. Çokta fazla büyütmemek de lazım. Her şeyin yolunda gittiği zamanlarda da bilet fiyatlarını çok düşük tuttuğumuz hatta atık pet şişe ile stadyumlara girilebilir durumlar olduğunda bile biz o stadyumu doldurmadık, dolduramadık. Burada birazcık da kendimizi eleştirmemiz lazım" dedi.

Hayatın olağan akışına aykırı

Bilet ve kombinelerin ucuz olduğunu ifade eden Özgökçen;"Bilet ve kombine fiyatları Konyaspor’a kar getirici bir miktar üzerinden hesaplanmadı. Bunlar başa baş gelen hesaplamalar çünkü harcamalarımız çok fazla bizim. Stadyumumuz 7-8 bölüme ayrıldı ve her bütçeye uygun biletleme fiyatının olduğunu düşünüyorum. Bilet ve kombine fiyatlarında değişiklik olmayacak. Bazı maçlarda bilet fiyatları daha da artacak. Çünkü kombine fiyatı belirledik ve alan taraftarlarımız var, bu onlara haksızlık olur. Kale arkası kombine fiyatı 1.000 TL. 20 maçtan hesaplarsak 50 TL’ye geliyor. Bu fiyatında fazla olduğunu söylemek bana göre yanlış. Hayatın olağan akışına aykırı. Konyaspor takımı daha da iyi gittiğinde daha fazla ilgi ve alaka olacaktır. Belki bi ihtimal ailecek kombine alacak taraftarlarımıza indirim yapabiliriz" açıklamalarını yaptı.

Kaynak:Konya'nın Sesi