Konyaspor'da Başkan Korkmaz'dan kulubün geleceği hakkında önemli açıklamalar!

Konyaspor'da Başkan Korkmaz'dan kulubün geleceği hakkında önemli açıklamalar!
 Muhabir
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, kulübün ekonomik açıdan zor durumda olduğunu açıkladı.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, kulübün ekonomik açıdan zor durumda olduğunu açıkladı.

Naçacılılar TV'de konuşan Ömer Korkmaz, camiaya mesaj verdi. Korkmaz; "Konyaspor camiasının kabul etmesi gereken bazı durumlar var. Ekonomik yapıyla belki birkaç yıl daha buralarda savaşmak zorunda kalacak. Belki de bu stresi yönetebilecek insanlar belki de bu kulüpte olacak. Konyaspor’un içinde bulunduğu mali tabloyla önümüzdeki yıllarda maalesef hızlıca buralardan çıkacak bir ortam yok. Belki bizim gibi 4-5 ekip olacak, içeriye verdiği paraları uzun yıllar unutacak, kasa kolaylığını yapacak yenileri olacak, bunlar gidecek yeni bir ekip gelecek… Konyaspor daha önce adım adım gelmişti. Şu an istikrarı sağlamak çok zor. Konyaspor’un düzlüğe çıkması ve hedef koyması adına 3-4 yıl çok az hata yapılmalı. Son dönemde transfer yasağı alan bir kulüp haline geldik" dedi.

'Önemli olan mevcut takım ödemeleri'

Destekler önemli ama borç yükü ağır diyen Korkmaz; "Bayağı bir sıkıntı var. 3 kuruş para geliyorsa bunu da takımıma veriyorum. Transfer yasağına daha var. Önemli olan mevcut takımın ödemeleri. Konyaspor güvenli bir şekilde limana yanaşsa da oturur konuşmalıyız. Transfer yasağını kaldıramayan yönetim ne yapacak ki? Süper Lig’e transfer yasağıyla mı gireceğiz. Genel kurul kararımız yok ama Konyaspor camiası güçlü bir rüzgardır. Biz de rüzgara karşı savaşamayız. Başarısızsak duramayız" ifadelerini kullandı.

'Konuşmazsak ihanet etmiş oluruz'

Sezon sonunda her şeyi konuşacak ve anlatacağız diyen Korkmaz; "Bazı konular var bunları konuşacağız. Konuşmasak ihanet etmiş oluruz. Her şeyin görüldüğü gibi olmadığını bilmemiz lazım. Takım zarar görmesin diye anlatmadığımız her şeyi anlatacağız" şeklinde konuştu.