Konyaspor'da ayrılan Schneiderlin'den açıklama!

Konyaspor'da ayrılan Schneiderlin'den açıklama!
Konyaspor ile olan iki yıllık sözleşmesi fesih edilen Fransız orta saha Morgan Schneiderlin açıklama yaptı.

Konyaspor ile olan iki yıllık sözleşmesi fesih edilen Fransız orta saha Morgan Schneiderlin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından Konyaspor ile ayrılığı hakkında açıklama yapan Schneiderlin, "Konyaspor'a gelecekte başarılar diliyorum, anlayışınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Konyaspor: Schneiderlin, ailevi sebepler nedeniyle ayrılmak istediğini yönetimimize iletmiştir

Konyaspor, Schneiderlin ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmuştu. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada; "Geçtiğimiz günlerde transferini duyurduğumuz profesyonel futbolcu Morgan Schneiderlin, ailevi sebepler nedeniyle ayrılmak istediğini yönetimimize iletmiştir. Kulübümüz, yapılan istişareler ve değerlendirmeler sonucu Morgan Schneiderlin’in bu isteğine olumlu yaklaşmış ve sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetmiştir" denildi.

Stanojevic: Ayrılığı kendisinin bireysel kararıydı

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic'te bu ayrılık ardından yaptığı açıklamada; "Morgan Schneiderlin'i istemediğimi kim söyledi? Twitter'dan iyi bilgi aldığımız oluyor. Türkiye'deki adaptasyon süreci çok zor oldu. Asla kendimin istemediğimi söyleyemem. Ailesi ve buradaki yaşam koşulları ile ilgili bir adaptasyonu vardı. Evet, medyanın pozitif olarak verdiği bilgiler olabilir fakat bu süreçte kendisinin adaptasyon süreci olduğunu söyleyebilirim. Bizimle bir kontrat imzaladı ve tabiki 3-4 gün antrenmana çıktı. Fakat kendisinin bireysel kararıydı, bizimle ilgili bir durum söz konusu değil ve 6 numaraya ihtiyacımız var. Gerçeklik bu" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Konya'nın Sesi