Konyaspor'da Ali Çamdalı'dan önemli sözler! 'Derdim Konyaspor'

Konyaspor'da Ali Çamdalı'dan önemli sözler! 'Derdim Konyaspor'
 Muhabir
Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, yeni görevi hakkında duygu dolu açıklamalarda bulundu.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, yeni görevi hakkında duygu dolu açıklamalarda bulundu.

Ali Çamdalı açıklamasında; "Benim için kolay bir pozisyon değil. Biz bu fedakârlığı sadece bugün yapmadık. 6 yıl futbolcu olarak da ben burada görev aldım. Bunu canı gönülden yaptım. Konu Konyaspor olunca bende akın sular duruyor. Buradaki konu şu an Ali Çamdalı değil Konyaspor ve Konya. Bu konuda hep birlikte neler yapabiliriz ona bakmamız gerekiyor. Bu konuda taraftarımıza çağrımdır. Onlar en zor zamanda hep bir şekilde destek verdiler. Bunu tekrar yapacaklarına da inanıyorum, eminim" dedi.

'4 tane final maçımız var'

Kalan maçlar hakkında konuşan Çamdalı; "Kolay bir iş mi bunu zaman bize gösterecek. 4 tane final maçımız var. Maçtan maça bakalım istiyorum. O gün ne yapabiliriz ne alabiliriz oradan bizim için o önemli ondan sonraki maçları daha iyi değerlendirebiliriz" ifadelerini kullandı.

"Derdim Konyaspor"

Teknik direktörlük kariyeri hakkında konuşan Ali Çamdalı; "Böyle bi planım vardı desem yalan olur. Bu konuda konuşmak şu ana ne kadar sağlıklı bundan emin değilim. Bu konuda yönetimin bir şeyler söylemesi daha doğru olabilir. Bu pozisyonda benim derdim Konyaspor. Bu saatten sonra Konyaspor’a ne kadar katkı sağlayabilirim, ne kadar faydalı olabilirim ekibimle birlikte ona odaklandım. Benim derdim ne kadar çabuk rahat bir pozisyon alabiliriz, Konyaspor’u taşıyabiliriz tek derdimiz o. Yeni sezonda neler olur, kim kalır kim gider ne olur ne biter onu Allah bilir. Tek derdimiz en çabuk şekilde puan ve puanlar toplamak" açıklamalarını yaptı.

"Tek başına burada hiç kimse hiçbir şeyi başaramaz"

Taraftara da seslenen Çamdalı; "Konyaspor taraftarı, Konyaspor camiası çok büyük bir camia. Bu zor dönemden biz bir aileysek hep birlikte çıkabiliriz. Tek başına burada hiç kimse hiçbir şeyi başaramaz. Zamanı geldi Konyaspor sevdi, zamanı geldi Konyaspor dövdü ama ne zaman nasıl davranacaklarını çok iyi bilen bi taraftar ve camia. Gereken cevabı pazartesi günü verecektir. - HALİL YILMAZER