Konyaspor'a bir oyuncusundan daha iyi haber!

Konyaspor'a bir oyuncusundan daha iyi haber!
Son dönemde sakatlıklardan dolayı canı fazlasıyla yanan Tümosan Konyaspor'a bir oyuncusundan daha iyi haber geldi.

Trendyol Süper Lig 2023-24 Sezonu 9. hafta maçında 21 Ekim Cumartesi günü Pendikspor’u konuk edecek Tümosan Konyaspor, hazırlıklarına devam ediyor.

Pendikspor mesaisi sürüyor

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde gerçekleştirilen bugünkü antrenman, ısınma hareketleri ve pas çalışması ile başladı. Futbolcular topla oyun ile devam eden antrenmanın son bölümünde çift kale maç yaptı. Yeşil-beyazlılar 18 Ekim Çarşamba günü saat 12.00’de yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

Yunus takıma döndü

Öte yandan, Konyaspor'da sakatlığı bulunan ve bu yüzden Atakaş Hatayspor maçının kadrosunda yer almayan Yunus Mallı takımla birlikte çalışmalara başladı. Konyaspor, Hatayspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada; "Lumbosakral mekanik bel ağrısı ve siyatalji nedeniyle 2 gündür takımdan ayrı çalışan futbolcumuz Yunus Mallı'nın yapılan son kontrolleri sonucunda maç oynamasına engel durumun devam etmesi üzerine Atakaş Hatayspor maç kadrosunda yer almamaktadır. Futbolcumuz Yunus Mallı, tedavi ve bireysel çalışmalarına fizyoterapist eşliğinde devam edecektir" denilmişti.

Henüz gol katkısı yok

Sakatlığını tamamen atlatan tecrübeli oyuncu takımla hafta boyunca çalışmalarını sürdürecek ve Pendikspor maçının kadrosunda yer alacak. Konyaspor'a sezon başında imza atan Yunus Mallı bu sezon çıktığı 6 maçta toplam 208 dakika süre aldı. Henüz gol veya asist katkısı yapamayan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Pendikspor maçında görev alarak ilk katkısını vermek istiyor.

Kaynak:Konya'nın Sesi