Konyaspor Yönetimi görevi bırakacak mı? Başkan Özgökçen açıkladı!

Konyaspor Yönetimi görevi bırakacak mı? Başkan Özgökçen açıkladı!
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Nalçacılılar Taraftar Grubu tarafından organize edilen yayında yaptığı açıklamada camiadan gelen istifa seslerini değerlendirdi. Yönetim, istifa edecek mi? İşte detaylar..

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, camiadan gelen istifa seslerini değerlendirdi. Yönetim, istifa edecek mi? İşte detaylar..

İşte Başkan Özgökçen'in açıklamaları:

Bunu bende duyuyorum. Daha önceki dönemlerde de söyledim. Bir makam ve mevkii varken diğer bir makamı hiçbir zaman düşünmem, düşünmedim de. Karşınızda Konyaspor Başkanı sıfatıyla konuşuyorum. Bundan da gayet memnunum. Her ne kadar beni her hafta istifaya davet etseniz de memnunuz. Konyaspor ile dertleniyoruz. Konyaspor’a karşı bir sevgimiz var. Konyaspor’u hak ettiğimiz idealar doğrultusunda hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Şuan böyle bir durum söz konusu değil ve görevimizin başındayız

İstediğimiz düzeyde değiliz kabul ediyoruz. Geçen senenin hatırına biraz daha anlayış bekliyoruz. Ben bile geçen sezon üçüncü olunda bu sene farklı şeyler olması lazım dedim. En azından istifa diyecekseniz bile maç devam ederken yapmayın. Bu artık bir tribün jargonu oldu. Biz orada duralım maç bittikten sonra istifa diyin. Maç oynanırken Konyaspor zarar görüyor. Hakaret etmeden sportif olarak bizim yüzümüze söyleyin biz de ona göre davranalım.

Bizim istifa etmemiz Konyaspor’a yarar getirir mi onu da tartışalım. Sezon sonu olur çok daha iyi Konyaspor’u yönetecek arkadaşlar çıkarsa biz oturur kendileri ile oturur konuşuruz. Görevi devretmesini de biliriz. İstifa Konyaspor menfaati açısından konuşulacak bir konu değil diye düşünüyorum. Ben ve arkadaşlarım artık Konyaspor’a bir şey veremeyeceğimizi anladığımız anda istifa denmese bile bizi burada kimse tutamaz. Bizim heyecanımız ve bir şeyler verme gayretimiz içimizde varsa devam ederiz. Sezon sonunda kulübün menfaatleri için bir sonuca varılır.