Konyaspor, yeni sezon öncesi son provada! İşte takıma dair son bilgiler!

Konyaspor, yeni sezon öncesi son provada! İşte takıma dair son bilgiler!
 Muhabir
Slovenya'da yeni sezon öncesi kamp yapmayı sürdüren Tümosan Konyaspor'un son hazırlık maçında bugün Suudi Arabistan ekibi Al Fahya ile karşılaşacak.

Yeşil-beyazlılar bugün saat 17'de Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Fahya ile kozlarını paylaşacak. Konyaspor bu maçla berabere hazırlık maçları serisine son verecek.

Maçın ardından yurda dönecek olan yeşil-beyazlılar cumartesi ve pazar günlerini izinli geçirdikten sonra 5 Ağustos Pazartesi günü Kayacık Tesislerinde toplanacak ve 2024-2025 sezonunun ilk maçı olan Kasımpaşa maçının hazırlıklarına start verecek.

Hazırlık dönemindeki 5. özel karşılaşmasını oynayacak olan yeşil-beyazlılarda Al Fahya karşısında ideal 11'e yakın bir kadronun olması bekleniyor.

Bu karşılaşma Konyaspor için son test karşılaşması olacak.

Teknik Direktör Ali Çamdalı bu karşılaşmaya yeni sezonda kafasında planladığı ilk 11 ile çıkacak.

Yeşil-beyazlıların sahaya; Slowik, Uğurcan, Adil, Calusic, Guilherme, Jevtovic, Oğulcan, Pedrinho, Ndao, Yusuf ve Umut 11'i ile çıkması oldukça muhtemel.

Sakatlığını atlatan Damjanovic, kampta iyi bir performans sergileyen Ufuk Akyol'un da yine ilk 11'e göz kırpan diğer isimler.

Hazırlık maçlarında iki gol atan Sambou'nun da son maçta yine maçın ikinci yarısında süre alması bekleniyor.

Arabistan Ligi'nin orta sıra takımlarından biri olan Al Fahya'nın kadrosunda Türkiye'de forma giymiş Henry Onyekuru yer alıyor.