Konyaspor, son provasını Ankaragücü karşısında verecek!

Konyaspor, son provasını Ankaragücü karşısında verecek!
TÜMOSAN Konyaspor yeni sezon öncesindeki son provasına bugün MKE Ankaragücü karşısında çıkmaya hazırlanıyor.

2023-2024 Sezonu hazırlıklarını sürdüren TÜMOSAN Konyaspor, yeni sezon öncesindeki son hazırlık maçında bugün MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Beştepe Tesislerinde oynanacak karşılaşma saat 17.30’da başlayacak. Konyaspor Ankaragücü maçıyla birlikte beşinci hazırlık maçını oynayacak ve hazırlık maçları serisini tamamlayacak.

4 hazırlık maçı oynamıştı

Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum kampında 3 hazırlık maçı oynamıştı. Temsilcimiz Samusnpor’u 3-2 mağlup etmiş, Alaynaspor’a 3-1 ve Azerbaycan temsilcisi Sabail’e 2-0 mağlup olmuştu. Yeşil-beyazlılar pazartesi günü de Kayserispor’u 4-0 ile geçerek adeta gövde gösterisi yapmıştı.

Canlı yayınlanacak

TÜMOSAN Konyaspor, hazırlık döneminde 4 tane karşılaşamaya çıkmış ve bu karşılaşmaların hiçbiri canlı olarak yayınlanmamıştı. Yeşil-beyazlıların bugünkü MKE Ankaragücü karşılaşması Ankaragücü Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Konyaspor taraftarı yeni sezon öncesinde ilk kez takımını canlı olarak izleyecek. Yeşil-beyazlılar 2023-2024 sezonunun ilk maçında 12 Ağustos Cumartesi günü 19.15'te sahasında İstanbulspor'u konuk edecek.

Kaynak:Konya'nın Sesi