Konyaspor, sezonu İstanbul'da açıyor! 3 puanla başlayalım!

Konyaspor, sezonu İstanbul'da açıyor! 3 puanla başlayalım!
 Muhabir
Tümosan Konyaspor, 2024-2025 Trendyol Süper Lig’in ilk maçında bugün deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, son 7 yılda iç ve dış sahada mağlup olmadığı İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’yı mağlup edip lige 3 puanla başlamayı hedefliyor

Konyaspor, 2024-2025 sezonunu İstanbul’da Kasımpaşa deplasmanında açacak. Anadolu Kartalı bugün Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Zorlu karşılşama saat 19.15’te başlayacak. Karşılaşmada Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak. Metoğlu'nun yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Furkan Aksuoğlu olacak.

7 isim İstanbul’a götürülmedi

Konyaspor, İstanbul’a 22 kişilik kadro ile gitti. Yeşil-beyazlılarda kafilede; Jakub Slowik, Deniz Ertaş, Yavuz Aygün, Uğurcan Yazğılı, Metehan Mert, Adil Demirbağ, Filip Dmajanovic, Guilherme Sitya, Yasir Subaşı, Marko Jevtovic, Adem Eren Kabak, Ufuk Akyol, Oğulcan Ülgün, Danijel Aleksic, Melih İbrahimoğlu, Pedrinho, Yusuf Erdoğan, Louka Prip, Alassane Ndao, Emrehan Gedikli ve Umut Nayir yer aldı. Konyaspor'da Melih Bostan, Nikola Boranijasevic, Tunahan Taşçı, Niko Rak, Junior Sambou, Josip Calusic ve Emmanuel Boateng Kasımpaşa kamp kadrosunda yer almıyor. 7 isim İstanbul'a götürülmedi.

Taraftar yalnız bırakmayacak

Konyaspor taraftarı, sezonun ilk maçında oynanacak Kasımpaşa maçında takımını yalnız bırakmayacak. Nalçacılılar Grubu, İstanbul deplasmanı için organizasyon düzenleyeceğini açıkladı. Taraftarlar, gece 00.00'da Enerya arkasındaki Nalçacılılar Taraftarlar Derneği önünden otobüslerle İstanbul'a hareket etti. 780 TL olan deplasman tribünü biletini Passolig kartına tanımlatan herkese organizasyonun ücretsiz olduğu açıklandı.

İlk 11 büyük oranda belli

Konyaspor'da Ali Çamdalı, ilk 11'ini büyük oranda belirledi. Slovenya'daki son hazırlık maçı olan Al - Fahya karşısında bu sezonun ilk döneminde oynatmayı planladığı ideal 11'i ile çıkan Çamdalı, sezonun devamında form ve performansa göre kadroda değişiklikler yapacak. Konyaspor'un bugünkü karşılaşmaya; Slowik, Uğurcan, Adil, Damjanovic, Guilherme, Jevtovic, Ufuk, Pedrinho, Yusuf, Ndao ve Umut Nayir 11'i ile çıkması bekleniyor. - HALİL YILMAZER