Konyaspor, Samsunspor'u 3 golle geçti

Konyaspor, Samsunspor'u 3 golle geçti
Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçında Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçında Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar karşılaşmayı 3-2 kazandı ve sezona etkili biçimde başladı.

Tümosan Konyaspor, 2023-2024 sezonunun hazırlıklarını Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar kampta ilk hazırlık maçında Karadeniz ekibi Yılport Samsunspor ile karşılaştı.

Konyaspor karşılaşmaya; Mehmet Erdoğan, Ahmet Oğuz, Metehan Mert, Kahraman Demirtaş, Guilherme Sitya, Niko Rak, Bruno Paz, Robert Muric, Ataberk Karababa, M. Ali Büyüksayar ve Konrad Michalak ilk on biriyle başladı. İkinci yarıda ise genç oyunculardan Deniz Ertaş, Hüseyin Biber, Çağdaş Şendur, Ahmet Karademir ve Fatih Mankır görev aldı.

Maç oldukça hareketli ve hızlı başladı. Samsunspor, 11. dakikada Ahmet Sagat'ın attığı golle 0-1 öne geçti. Temsilcimiz bu gole hemen karşılık verdi. Yeşil-beyazlılar 13. dakikada Konrad Michalak ile 1-1 eşitliği yakaladı. Konyaspor, 41. dakikada Satka'nin kendi kalesine attığı golle 2-1 öne geçti. Ilk yarı Konyaspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona serdi.

Konyaspor etkili oyununu ikinci yarıda da sürdürdü. Temsilcimiz 56. dakikada bonservisi alınan ve birkaç gün önce takıma katılan Marlos Moreno'nun golü ile 3-2 önne geçti ve aradaki farkı 2'ye çıkardı. Samsunspor 90+1'de Marius'un penaltı golüyle aradaki farkı 1'e indirdi. Konyaspor karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Konyaspor, kamptaki ikinci hazırlık maçında 18 Temmuz salı günü Süper Lig ekibi Alanyaspor ile karşılaşacak.

Kaynak:Konya'nın Sesi