Konyaspor orta sahasında forma yarışı kızıştı

Konyaspor orta sahasında forma yarışı kızıştı
Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Konyaspor’da orta saha oyuncuları teknik direktör Aleksandar Stanojevic’in gözüne girmeye çalışıyor.

Konyaspor’da orta saha oyuncuları Bruno Paz, Niko Rak, Oğulcan Ülgün, Soner Dikmen, Çağdaş Şendur ve yeni transfer Yunus Mallı antrenmanlarda bütün eforlarını harcıyorlar.

Yeni sezonda kadroda formayı almak isteyen futbolcular Teknik patron Aleksandar Stanojevic’in gözüne girmeye çalışıyorlar. Geçen sezon Soner Dikmen’den vazgeçmeyen Sırp çalıştırıcı Bruno Paz ve Oğulcan Ülgün’ü hamle oyuncusu olarak kullanıyordu. Sezon sonu takımdan ayrılan Andreas Bouchalakis ise Soner’in yanında forma giyiyordu.

Transfer gelecek

Aleksandar Stanojevic, sezonun ilk basına açık toplantısında yaptığı açıklamada muhakkak orta saha transferi yapmak istediklerini belirtmişti. Stanojevic yaptığı açıklamada; “Kulübümüz ve yönetimimiz transfer noktasında çok ciddi bir çalışma içerisinde. 10 numara, 6 numara ve 1 tane de forvet oyuncusuna ihtiyacımız var” demişti. 10 numara pozisyonunu Yunus Mallı ile dolduran Konyaspor yönetimi 6 numara içinde çalışmalarını sürdürüyor. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi