Konyaspor kritik 8 maça çıkacak! İşte fikstürdeki iç saha detayı!

Konyaspor kritik 8 maça çıkacak! İşte fikstürdeki iç saha detayı!
 Muhabir
Tümosan Konyaspor ligin bitimine 8 hafta kala 33 puanla 16.sırada yer alıyor. Temsilcimiz kalan 8 maçın 5 tanesini evinde oynayacak.

Trendyol Süper Lig'e milli ve seçim arası verildi. 30.haftayı Karagümrük beraberliğinin ardından 33 puanla 16.sırada kapatan temsilcimiz bugün yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Konyaspor, kalan 8 maçında kümede kalmak için mücadele edecek. Anadolu Kartalı kalan 8 maçının ise 5 tanesi iç sahada oynayacak ve bu noktada önemli bir avantaja sahip. Yeşil-beyazlılar kalan 3 maçını ise deplasmanda oynayacak.

Ligin 31.haftasında evinde Trabzonspor'u konuk edecek olan Konyaspor, 32.haftada ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Anadolu Karalı 33.haftada ise evinde Alanyaspor'u ağırlayacak. Bu maçın ardından 34.haftada deplasmanda Sivasspor'a konuk olacak olan temsilcimiz 35 ve 36.haftayı iç sahada oynayacak. Konyaspor önce 35.haftada Fenerbahçe'yi ardından 36.haftada ise Samunspor'u MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda konuk edecek. Yeşil-beyazlılar 2023-2024 sezonun son deplasman maçında ise Kayserispor'a konuk olacak.

Konyaspor, ligin son maçında ise 38.haftada evinde Galatasaray'ı ağırlayacak.

Son 3 iç saha maçında 20 binin üzerinde taraftara oynayan Konyaspor'un evinde oynayacağı 5 iç saha maçı büyük önem taşıyor. Yeşil-beyazlı yönetim kalan 5 iç saha maçında yine bilet organizasyonu yapmayı sürdürecek.

Bu sezon iç sahada 14 karşılaşmaya çıkan Konyaspor, 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. 19 puan toplayan temsilcimiz 23 puan kaybetti. Rakip filelere 18 gol bırakan yeşil-beyazlılar kalesinde ise 15 gol gördü.