Konyaspor Kasımpaşa’da geleneği bozmadı! Mükemmel galibiyet

Konyaspor Kasımpaşa’da geleneği bozmadı! Mükemmel galibiyet
 Muhabir
Konyaspor 2-1 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti ve sezona 3 puanla başladı.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk oldu.

Yeşil-beyazlılar karşılaşmaya; Slowik, Uğurcan, Damjanovic, Adil, Guilherme, Ufuk, Jevtovic, Pedrinho, Ndao, Yusuf ve Umut Nayir 11’i ile başladı.

Konyaspor maça hızlı ve golle başladı. 7.dakikada Yusuf Erdoğan Omerou’nun müdahalesi ile ceza sahasının dışında sol çaprazda yer kaldı. Yaklaşık 30 metreden kullanılan frikikte topun başına gelen yeni transfer Pedrinho harika bir vuruşla takımını öne geçirdi. Brezilyalı ilk maçında gol sevinci yaşadı. Konyaspor, 26’da ikinci gole yaklaştı. Pedrinho, ceza yayı üzerinde topu önünde buldu vuruşunda top yandan auta gitti. Konyaspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Sami Uğurlu oyunu gerdi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu 42. dakikada itirazların ardından sarı art gördü. İtirazlarına devam eden Uğurlu ikinci kartı da görerek oyundan atıldı. Sami Uğurlu gördüğü kırmızı kartın ardından saha alanından çıkarken Konyaspor yedek kulübesine yöneldi. Kulüp Doktoru Gökhan Özhan'nın üzerine yürümeye çalıştı, Konyaspor Yardımcı Antrenörü Ali Turan araya girdi ve buna izin vermedi.

Konyaspor ikinci yarıya tutuk başladı. 48.dakikada Kasımpaşa kullandığı korner sonrası golü buldu. Nuno Da Costa beraberliği getirdi. 51.dakikada Guilherme’nin kullandığı kornerde Jevtovic’in kafa vuruşu yandan auta gitti. 57’de Pedrinho’nun merkezden kullandığı merkezden kullandığı serbest vuruş üstten auta gitti. 74.dakikada Kasımpaşa üstünlüğü yakaladı. Ben Ouannes’in ortasında Wink kafayı vurdu ve skoru 2-1’e getirdi.

Geri döndük

Konyaspor 81’de Aleksic ile skoru 2-2’ye getirdi. Adil’in pasında savunma arkasına sarkan Aleksic iyi bir kontrol ile durumu 2-2’ye getirdi. Konyaspor 90’da Umut Nayir ile durumu 3-2’ye getirdi. Temsilcimiz maçı 3-2 kazandı ve lige 3 puanla başladı.

Konyaspor ligin ilk iç saha maçında ikinci hafta evinde Galatasaray’ı konul edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumundaki maç 16 Ağustos cuma günü saat 21’de başlayacak.