Konyaspor İstanbul'da hezimet yaşadı! Yazıklar olsun!

Konyaspor İstanbul'da hezimet yaşadı! Yazıklar olsun!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor, Süper Lig’in 16.hafta erteleme maçında dün deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaştı. Saha hiçbir varlık gösteremeyen Konyaspor büyük bir hezimete uğrayarak sahadan 7-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Ligin 16.hafta erteleme maçında deplasmanda Fenerbahçe konuk oldu. Ülker Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe Edin Dzeko (3), Mert Müldür, Sebastian Szymanski, Michy Batshuayi, Uğurcan Yazğılı (kk) golleriyle 7-1 kazandı. Konyaspor2un tek golü ise kaptan Guilherme Sitya’dan geldi.

İlk yarıda 5 oldu

Konyaspor, ilk yarıda tarihinin en kötü maçlarından birini oynadı. Yeşil-beyazlılar ilk yarı 5-0 geride kapattı. Fenerbahçe ilk yarıda 11., 32. ve 40. Dakikalarda Edin Dzeko, 42.dakikada Mert Müldür ve 44.dakikada Sebastian Szymanski’nin golleriyle ilk yarıyı 5-0 önde bitirdi. İlk yarıda savunma ve hücum anlamında hiçbir varlık gösteremeyen Konyaspor, rakip kalede isabetli şut bulamadı.

Tek gol Guilherme’den

İkinci yarının başında Teknik Direktör Hakan Keleş maça hamle yaptı. Prip ve Kahraman’ı oyundan alan Keleş, Muric ve Oğulcan’ı sahaya sürdü. Maçın tamamında rakip kaleye isabetli şut atamayan Konyaspor kalesinde 1 gol daha gördü. 63.dakikada Michy Batshuayi ile 1 gol daha bulan Fenerbahçe skoru 6-0’a getirdi. 83.dakikada Cengiz Ünder’in içeriye çevirdiği topta Uğurcan Yazğılı topu kendi ağlarına yolları ve skor 7-0’a geldi. Konyaspor, maçta bulduğu ilk isabetli şutta golü buldu. 89.dakikda Guilherme Sitya ceza sahası dışında şık vuruşuyla skoru 7-1’e getirdi. Karşılaşma bu sonuçla sona erdi. Konyaspor, ligin ilk yarısını 18 puanla -13 averaj ile 18.sırada tamamladı.