Konyaspor, İstanbul'da baykuş avında

Konyaspor, İstanbul'da baykuş avında
Konyaspor, ligin 4. haftasında bugün deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Tümosan Konyaspor, Süper Lig'deki 4.hafta karşılaşmasında bugün deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'n yardımcılıklarını ise Murat Tugberk Curbay ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Gürcan Hasova olacak.

3 sakat 1 cezalı

Konyaspor ilk 3 haftada aldığı 5 puanla sezona kötü olmayan bir başlangıç yaptı. İstanbulspor ve Antalyaspor ile berabere kalan Anadolu Kartalı Gaziantep FK'yı mağlup etmeyi başardı. Yeşil-beyazhlar Başakşehir'i tarihinde ilk kez deplasmanda mağlup edip milli ara öncesi puanını 8'e çıkartmak istiyor, Temsilcimizde sakatlığı devam eden Muhammet Demir, Ataberk Karababa ve Mehmet Erdoğan'ın dışında cezasının bitimine 1 maç kalan Adil Demirbağ'da Istanbul'a götürülmedi.

Muric ve Michalak 11'e

Konyaspor son oynadığı Gaziantep FK karşılaşmasının özellikle ikinci yarısında iyi bir oyun izlettirmişti. Aleksandar Stanojevic, bugün oynanacak karşılaşmada Gaziantep FK maçının iki yıldız ismi olan Michalak ve Muric'i ilk 11'de sahaya sürmeyi hedefliyor. Yeşil beyazlıların sahaya, Bernardoni, Ahmet Oğuz, Uğurcan, Calvo, Guilherme, Soner, Paz, Michalak, Cicaldau, Muric ve Cikalleshi 11'i ile çıkması bekleniyor.

Nzonzi kafilede

Tümosan Konyaspor, 6 numara transteri için 34 yaşındaki Steven Nzonzi ile anlaşma imzalamışt. Fransız oyuncu hafta başında takıma katılmış ve antrenmanlarda yer almıştı. Son resmi karşılaşmasına Mayıs ayında çkan Nzonzi'nin maç ve antrenman eksigi bulunuyor. 34 yaşındaki deneyimli orta sahanın lisansı geçtiğimiz gün çıkarılmıştı. Nzonzi RAMS Başakşehir maçının kafilesinde yer alıyor. Henüz fiziksel olarak hazır olmayan Nzonzi'nin karşılaşmaya ilk 11'de başlaması beklenmezken oyunun gidişatına göre süre alabileceği öğrenildi. Milli arada çalışmalarını sıkı şekilde devam ettirecek olan Fransız oyuncunun ligin 5.haftasında iç sahada oynanacak Çaykur Rizespor maçında daha hazır bir görüntüde olması bekleniyor.

Başakşehir tatsız

İstanbul temsilcisi RAMS Başakşehir, Süper Ligin 3.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacakti ancak TFF Avrupa Kupalarnda mücadele eden takımların maçlarını ileri tarihe erteledi. RAMS Başakşehir'de 3.haftayı maç yapmadan geçti. Lige istedigi gibi başlayamayan boz baykuşlar ilk iki maçında Alanyaspor ve Fatih Karagümrük'e mağup olmuştu. Cumartesi günü hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaşan Başakşehir bu maçı da 1-0 kaytbetti. HALİL YILIMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi