Konyaspor, İstanbul’da 3 Puan Avında!

Konyaspor, İstanbul’da 3 Puan Avında!
Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında yarın ligin son sırasında bulunan Hangikredi Ümraniyespor’a konuk olacak. Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında yarın ligin son sırasında bulunan Hangikredi Ümraniyespor’a konuk olacak. Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Ligde çıktığı son 2 karşılaşmada 2 galibiyet elde eden ve kötü gidişatı sonlandıran Konyaspor, ligin 27.haftasında ligin son sırasında yer alan HangiKredi Ümraniyespor’a konuk olacak. 34 puanla ligin 8.sırasında yer alan yeşil-beyazlılar galibiyet serisini 3 maça çıkartmak için sahaya çıkacak. Ligi en iyi yerde bitirmek isteyen Anadolu Kartalı İstanbul’dan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

4.kez karşı karşıya

2021-2022 sezonunda 1.lig’de 2.sırada olarak tamamlayan Ümraniyespor bu sezon ilk kez Süper Lig’de mücadele etme başarısı gösteriyor. Konyaspor ile Ümraniyespor, Süper Lig’de ilk karşılaşmasına sezonun ilk yarısında çıkmış maçı Konyaspor 1-0 kazanmıştı. İki ekip Türkiye Kupası’nda iki kez karşı karşıya geldi. 16/17 sezonundaki son 16 turu mücadelesini ve 21/22 beşinci tur maçlarını Konyaspor kazanmıştı. İki ekip yarın 4.kez kozlarını paylaşacak.

Stanojevic’ten 3 değişiklik

Konyaspor’da teknik Direktör Aleksanadar Stanojevic, Giresunspor ve Galatasaray maçlarında aynı 11 ile sahaya çıkmıştı. Kadro sürekliliği yaratmak için bu kararı alan Aleksandar Stanojevic, zorunlu ve taktik nedenlerden dolayı bu kararından vazgeçmek zorunda kalacak. Calvo’nun cezalı, Bouchalakis’in de sakat olmasından dolayı ilk 11’de değişiklik yapmayı planlayan Stanojevic, Calvo yerine Kahraman Demiraş’a, Bouchalakakis yerine ise Bruno Paz’a şans verecek. Galatasaray maçında çift forvetli sistemden memnun kalan genç teknik adam Pozuelo yerine de Diouf’a şans verecek. Konyaspor’un Ümraniyespor karşısında sahaya; “Sehic, Ahmet, Adil, Kahraman, Guilherme, Soner, Paz, Moreno, Mahir, Muhammet, Diouf 11 ile çıkması bekleniyor.

3’te 3 için sahadayız

Sırp Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde Süper Lig’deki ilk puanını Giresunspor karşısında alan Konyaspor, Hatayspor’un ligden çekilmesiyle 25. haftayı hükmen galibiyetle kapatmıştı. Konyaspor, 26. haftada ise taraftarının önünde ligin zirvesinde yer alarak Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek, taraftarlarının yüzünü güldürmüş ve puanını 34’e çıkarmıştı. Anadolu Kartalı deplasmanda oynayacağı Ümraniye maçını da kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkarmak amacında.

Calvo cezalı

Konyaspor'da Galatasaray maçının 69.dakikada İcardi’ye yaptığı faulün ardından sarı kart gören Francisco Calvo bu sezonki 8. sarı kartına ulaşmış ve cezalı duruma düşmüştü. Kosta Rikalı stoper, yarınki Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek. Calvo2nun yerine Kahraman Demirtaş’ın forma giymesi bekleniyor. SPOR SERVİSİ