Konyaspor ile Ali Çamdalı birlikteliğinin detayları belli oldu!

Konyaspor ile Ali Çamdalı birlikteliğinin detayları belli oldu!
Konyaspor'da geçtiğimiz haftalarda Sportif Direktörlük görevine getirilen Ali Çamdalı'nın kulüp içinde hangi işlerle ilgili olacağı hakkında detaylar belli oldu.

Teknik ekip ile yönetim arasında köprü görevi görmesi beklenen Ali Çamdalı'nın Konyaspor ile geçmiş hafızası olmasının önemli olduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili konuşan Konyaspor İkinci Başkanı Serhat Güler, “Ali Çamdalı, Konyaspor'u bilen ve bu camiayı yakından tanıyan bir isim. Yönetim içerisinden futbolculuktan gelen bir isim yok o yüzden böyle bir karar aldık. Teknik ekip ile yönetim arasındaki ilişkileri yönetecek. Menajerler bazen oyuncuları kulüplere önerirken farklı durumlar yaşanıyor. Bunun önüne geçmek için böyle bi hamle yaptık. Ali Çamdalı ilk geldiğinde Nzonzi transferinde önemli rol oynadı. Görüşmeleri ve para konusunu kendisi ayarladı ve çok uygun maliyete de bu işi bitirdi. Ali Çamdalı ayrıca altyapı ile de yakından ilgilenecek. Altyapı maçlarında yer alacak. Genç oyuncuların gelişimini takip edecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Konya'nın Sesi