Konyaspor İkinci Başkanı Bulut'tan taraftara sitem: 'Saygısızlık ve haksızlık yapılıyor'

Konyaspor İkinci Başkanı Bulut'tan taraftara sitem: 'Saygısızlık ve haksızlık yapılıyor'
 Muhabir
Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, sosyal medyada taraftarın sürekli eleştiri içinde olduğunu ve bu durumdan rahatsız olduğunu ifade etti.

Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, sosyal medyada taraftarın sürekli eleştiri içinde olduğunu ve bu durumdan rahatsız olduğunu ifade etti.

Sosyal medyada hep olumsuz bi pompalama var diyerek sözlerine başlayan Adem Bulut; "Aldığımız oyuncuları 'oynamayan oyuncu, genç oyuncu, fiziksiz oyuncu, bu oyuncuyu izleyerek mi aldınız..' Sürekli bi eleştiri var. İzlemeden yorum yapıyoruz. Önce bi izleyelim görelim. Elimizden gelen bir şeyler var ve mücadele ediyoruz ancak bunun sonucunda karşımıza gelen tablo da sürekli eleştiri var. Hazırlık maçını izleyince 'dinamik bir takım geliyor' diye tweet attım maçın ilk yarısı 0-0 bitince hemen eleştiri geliyor. İnsanalar hep olumsuz. Bir tanesi yazmış, 'Bu yönetimde Umut Nayir'i alacak çap yok, eğer alırsa özür dilerim' Fake hesaptan yapıyorlar. Bunun yazanın eline ne geçiyor anlamıyorum, ne kazanıyorlar. 23 kişilik bir yönetimden bahsediyoruz. Herkesin gaza ve motivasyona ihtiyacı var. Olumsuzluk pompalayarak sosyal medyadan bir yere varamayız. Takım, oyuncu, hoca, yönetim elbette eleştirilebilir ancak daha sezon başlamamış. Transfer yapmaya çalışan bir yönetim var. İşini gücünü bırakmış çalışan bir yönetim var. Sonuç olarak oradaki eleştiriyi doğru bulmuyorum. Başkanımıza, yönetim kurulumuzdaki arkadaşlara saygısızlık ve haksızlık yapıldığını düşünüyorum" dedi.

"Konyaspor'u sevmenin bedeli olmalı"

Taraftarların takıma daha fazla destek olması gerektiğini söyleyen Bulut; "Takılı kalmıyoruz, işimizi yapıyoruz ancak bunun biraz daha revize edilmesi gerekiyor. Elimizden geldiği kadar bu kulüp için çalışıyoruz. Kombineyi herkesi n alacağı bütçeye getirdik toplam satış yapılan rakam 6 bin 500 seviyelerinde. Bu böyle mi olmalı? Bir anda kombine sayısının en az 10 bini geçmesi gerekiyordu. Bizler feda yılı derken sadece transferden bahsetmiyorduk. Oradaki 'feda' taraftarın, iş insanlarının, şehri fedası aslında. Herkesin elinden geldiği kadar bir şey yapması gerekiyor. Taraftar bilet, forma ve kombine almalı ki fedakarlığını göstermeli. Fedakarlık böyle olur. 'Konyaspor'u çok seviyorum, tutkuluyum, bağlıyım' demekle Konyaspor sevgisi oluşmuyor. Bunun bi bedeli olmalı. Bu da buraya gelecek olan bir bütçe" ifadelerini kullandı.

"Bu takım hepimizin"

Tüm şehirden destek isteğini yineleyen Bulut; "Sponsorluk noktasında rakamların beklentimiz düzeyinde olduğunu söyleyemeyiz. Şuana kadar verenlerden, destek olanlardan Allah razı olsun Tümosan'dan. Belki istediğimiz rakamı yakalayamadık ama şehrin biraz daha bu takıma sahip çıkması lazım. Konyaspor, bu şehir hepimizin. Bu takım bir yere gelecekse bunu hep birlikte getireceğiz" şeklinde konuştu.