Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, transfer görüşmelerini anlattı!

Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, transfer görüşmelerini anlattı!
 Muhabir
Bulut, transfer görüşmelerinden bulundukları; Umut Nayir, Umut Bozok, M'Baye Niang ve Bafetimbi Gomis isimleri hakkında Kon Tv'de açıklamalarda bulundu.

Tümosan Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut devre arasında görüşme yaptıkları hücum oyuncuları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bulut, transfer görüşmelerinden bulundukları; Umut Nayir, Umut Bozok, M'Baye Niang ve Bafetimbi Gomis isimleri hakkında Kon Tv'de açıklamalar yaptı. Adem Bulut; "İlk önceliği forvete verdik, net bir isim almak istedik. Umut Bozok için Trabzonspor ile anlaştık ama bizi oyaladı. Umut Nayir ile de anlaştık sözleşmesindeki özel madden dolayı olmadı. Niang için futbol şubeden bir arkadaşımız Adana’da 4-5 gün kalıp görüştü. Daha sonra Ömer Korkmaz ve ben Adana’ya bizzat giderek Murat Sancak ile görüştük. Niang ve Adana Demir ile el sıkıştık hayırlı olsun dedik. Ertesi gün yola çıkmalarını beklerken, telefon geliyor Niang gece 3’te Fransa’ya gitti. Bu telefonla sarsıldık. Annesinin babasının gönlü olmadı. Baktık ki karakterinde problem var, bizi yüzüstü bıraktı transferden vazgeçtik. Menajerler aracılığıyla Bafetimbi Gomis ile görüştük. 37-38 yaşında da olsa tecrübeli bir golcü. Japonya’da ama Konya’ya gelmek istemedi. Konya'nın lig sıralaması ve İç Anadolu şehri olması da transfer sürecini zora soktu. Rizespor’a ya da İstanbul takımlarına giden transfer oldu. Biz o paraları veremezdik" dedi.

Transfer edilen Bouly Juinour Sambou hakkında da konuşan Bulut; "Kulübe iki tane scout aldık. Gelen oyuncuları onlar, Ali Çamdalı ve bizler izledik. Yaklaşık 300 oyuncu izledik bu dönemde. Hepsini en ince ayrıntısına kadar inceledik. Maaş dengesini bozmak istemedik. Sambou geçen yıl Fas’ta 20 gol atmış, atletik ve güçlü. O bölgelerde rakibi yıpratırı bir oyuncu. Kafa toplarında etkili ve son maçta da bunu gördük. Bize gelecek adına umut veren bir transfer, genç, dinamik… Uche gibi talihsiz bir transfer yaşandı ama ben bu transferin altını çizerek asla böyle olmayacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.