Konyaspor günü izinli geçiriyor

Konyaspor günü izinli geçiriyor
Liglere verilen milli arada hazırlıklarını Konya'da sürdüren Arabam.com Konyaspor bugünü izinli geçirecek.

Liglere verilen milli arada hazırlıklarını Konya'da sürdüren Arabam.com Konyaspor bugünü izinli geçirecek.

Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında deplasmanda Hangikredi Ümraniyespor'a konuk olacak Arabam.com Konyaspor bu maçın hazırlıklarını Konya'da devam ettiriyor.

Hafta sonunu izin yapmadan antrenmanlarla geçiren yeşil-beyazlılar 27 Mart Pazartesi(bugünü) izinli geçirecek ve çalışmalarına 28 Mart salı (yarın) devam edecek.

Salı, çarşamba, perşembe, cum ve cumartesi günlerini Konya'da antrenman yaparak geçirecek olan Anadolu Kartalı cumartesi günü hava yoluyla İstanbul'a gidecek. Bir otele yerleşecek olan yeşil-beyazlılar pazar günü 13'de oynayacağı maç için kampa girecek.

Ülkelerinin milli takımlarında olan İbrahim Sehic, Bruno Paz, Francisco Calvo, Andreas Bouchalakis ve Endri Çekici bu hafta içi takıma dahil olacak.

Öte yandan sakatlıkları devam eden Konrad Michalak düz koşulara başladı. Polonyalı oyuncu kısa zaman içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Galatasaray maçında hafif sakatlık yaşayan bu sakatlığı yüzünden davet edildiği Azerbaycan Milli Takımının Aday kadrosundan çıkartılan Mahir Emreli'nin durumuna ise bu hafta içi yeniden bakılacak. Herhangi bir sorun olmaması durumunda Emreli takımla birlikte çalışmalara başlayacak ve Ümraniyespor maçı için İstanbul'a götürülecek.

Sakatlığı devam eden diğer isim Uche İkpeazu'nun ise bu hafta içi takıma katılması ve antrenmanlarda yer alması bekleniyor.

Galatasaray maçında bu sezon 8.sarı kartını gören Francisco Calvo, Ümraniyespor maçında kadrodaki yerini alamayacak. Kosta Rikalı oyuncunun yerine sezon başında takıma katılan Kahraman Demirtaş'ın forma giymesi bekleniyor.

Konya'nın Sesi Spor Servisi