Konyaspor, Fransız kaleci ile anlaşmaya yakın

Konyaspor, Fransız kaleci ile anlaşmaya yakın
İbrahim Sehic'in takımdan olası ayrılığına karşı önlemini alan Konyaspor, aradığı kaleciyi Fransa'da buldu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'da transfer harekatı da devam ediyor.

Takımın birinci kalecisi ve aynı zamanda kaptanı olan İbrahim Sehic, Arsabistan'dan transfer teklifi almıştı. Konyaspor, Sehic'in yaşını ve 3 yıllık kontratını düşünerek gelen teklifleri olumlu olarak değerlendirmeyi düşünüyor.

Sehic'e de önemli miktarda yıllık ücret teklif edilirken, oyuncu da kariyerinin sonunda böyle bir anlaşma yapmak için Arabistan'dan gelen teklifi kabul etmeyi düşünüyor.

Yeşil-beyazlılar Sehic'in takımdan ayrılığının sonrasında ise tedbirini aldı. Konyaspor yönetimi Fransa 2.Lig ekiplerinden Angers forması giyen Paul Bernardoni ile anlaşmaya yakın.

Oyuncuyu Konya'ya davet eden yönetim, 26 yaşındaki filebekçi ile 2 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor. Konyaspor, bu transfer için bonservis bedeli ödemeyecek.

İşte kariyer basamakları

Kariyerine Troyes'da başlayan Bernardoni Nimes'de gösterdiği iki başaralı sezonun ardından adından söz ettirdi.

2016-2017 sezonun başında Fransız ekibi Bordeaux 2.50 Milyon Euro karşılığında Bernardoni'yi kadrosuna katıyor. Önce Clermont ve ardında iki sezon Nimes'de kiralık oynayan Bernardoni adından söz ettiriyor. Fransız filebekçi 2020-2021 sezonunun başında 7.50 Milyon Euro bonservis bedeli ile Angers'in yolunu tutuyor.

Kariyerinde 235 maça çıkan Bernardoni kalesinde 371 gol gördü. 57 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

26 yaşındaki oyuncu geçen sezon ise Angers'de 30 karşılaşamaya çıktı. 30 karşılaşmada 63 gol giyen Bernardoni 5 maçta ise kalesini gole kapattı. Angers, geçtiğimiz sezonu 38 maçta yalnızca 18 puan toplayarak 20. olarak son sırada Ligue 1'den Ligue 2'ye düşmüştü. Konya'nın Sesi Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi