Konyaspor, efsane taraftarı Recep Kum'u müzesinde yaşatacak

Konyaspor, efsane taraftarı Recep Kum'u müzesinde yaşatacak
Konyaspor Kulübü, 2003 yılında şampiyon olduktan sonra Konyaspor bayrağını elektrik direğine asmak isterken akıma kapılarak hayatını kaybeden efsane taraftarı Recep Kum'un formasını müzesinde yaşatacak

Konyaspor Kulübü, 2003 yılında şampiyon olduktan sonra Konyaspor bayrağını elektrik direğine asmak isterken akıma kapılarak hayatını kaybeden efsane taraftarı Recep Kum'un formasını müzesinde yaşatacak.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "Recep Kum, 3 Mayıs 2003 tarihinde Konyaspor'umuzun Süper Lig'e yükseldiği sezonda yeşil-beyazlı bayrağımızı asarken hayata gözlerini yumdu. O acı günün üzerinden 20 yıl geçti fakat biz Recep Kum'u unutmadık. Onun Konyaspor armasına armasına olan sevgisini gelecek nesillere taşıyacağız. Alperen Öztaş, Menderes Sarıcan ve niceleri gibi.. Recep Kum isminin yazılı olduğu formayı, vefat eden taraftarlarımızın adına müzemizde yaşatacağız. Bu arma uğruna cefakarca sevdalarının peşinden koşan Recep kum başta olmak üzere tüm taraftarlarımızı rahmet ve saygıyla anıyorum. Mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Kulübü'de Recep Kum'u yakından tanıyan taraftar arkadaşı Nihat ile o günleri konuştu ve ardından ;"Yıllar geçse de..." diyerek bu söyleşiyi sosyal medya hesabından yayınladı.