Konyaspor, Beşiktaş maçına hazır! İşte Muhtemel 11!

Konyaspor, Beşiktaş maçına hazır! İşte Muhtemel 11!
 Muhabir
Tümosan Konyaspor zorlu Beşiktaş maçının saatini heyecanla bekliyor. Yeşil-beyazlılarda kadrro nasıl şekillenecek? İşte muhtemel 11!

Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic, bugün oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında son oynanan Çaykur Rizespor ve MKE Ankaragücü karşılaşmalarındaki kadroyu koruyacak.

3 yerli kuralından dolayı biraz eli sıkışık olan Ömerovic, zorlu Beşiktaş karşılaşmasında Türk statüsü için Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı ve Soner Dikmen’e görev verecek.

Kalede Slowik’e güvenen Ömerovic, savunmadaki diğer iki ismi ise yine Damjanovic ve Guilherme yapacak.

N’zonzi’nin son dönemdeki form grafiğinden memnun olan Boşnak teknik adam 10 numara mevkisi içinde yine Cicaldau’yu görevlendirecek.

Hücum hattında oluşan Cikalleshi – Prip uyumunu bozmayacak olan Ömerovicsol kanat için ise kararını maç saatinde verecek.

Son maçlarda Ethemi’yi değerlendiren Ömerovic, deplasmanda geçiş oyunu fırsatı için Ndao’yu da ilk 11’de başlatabilir.

Konyaspor’un sahaya; “Slowik, Ahmet, Uğurcan, Damjanovic, Guilherme, Soner, N’zonzi, Cicaldau, Ethemi (Ndao), Prip ve Cikalleshi 11’i ile çıkması bekleniyor.

Konyaspor’da sarı kart cezalısı olan Marlos Moreno ve TFF listesinde yer almayan Niko Rak ile Bruno Paz İstanbul'a götürülmedi. Takımla çalışmalara yeni başlayan ancak tam hazır olmayan Adil Demirbağ'ın da yine İstanbul kafilesinde yer almadı. Konyaspor’da bu 4 oyuncu haricinde eksik oyuncu bulunmuyor.

Ankaragücü maçında yer almayan yeni transferler Hadebe ve Niangbo’nun Beşiktaş maçında kadrodaki yerlerini alması bekleniyor.