Konyaspor Basketbol'dan 4 numara hamlesi!

Konyaspor Basketbol'dan 4 numara hamlesi!
 Muhabir
Basketbol 1. Ligi’nde son 3 maçını kaybeden ve büyük bir düşüş yaşayan Konyaspor, uzun rotasyonuna ekleme yaptı.

Basketbol 1. Ligi’nde son 3 maçını kaybeden ve büyük bir düşüş yaşayan Konyaspor, uzun rotasyonuna ekleme yaptı.

Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig ekibi Samsunspor’dan ayrılan 4 numara Mert Ali Sert ile prensipte anlaşma sağladı. Mert Ali’nin bugün Konyaspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacak.

27 yaşındaki basketbolcu, ilk maçına 12 Ocak Cuma günü deplasmanda oynanacak Mersin Büyükşehir Belediyespor maçında çıkacak. Mert Ali Sert, Süper Lig’de son sırada yer alan ve 3,5 sezon formasını giydiği Karadeniz ekibinde sezonun ilk devresinde 12 maçta ortalama 8 dakika 27 saniye parkede kaldı.

Samsun'dan Mert'e teşekkür

Öte yandan Samsunspor Kulübü de Mert Ali Sert ile yollarını ayırdığını resmen açıklayarak, “3.5 sezondur takımımızda büyük emekleri olan kaptanımız Mert Ali Sert ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Şampiyon kadromuzun liderlerinden olan Mert Ali Sert'e bugüne kadar ortaya koyduğu ruh ve mücadele için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz. Teşekkürler kaptan” ifadelerine yer verdi.

Merisn hazırlığı başladı

Konyaspor Basket’te Mersin hazırlığı da başladı. Dev Kartallar, 18. haftanın açılış maçında deplasmanda karşılaşacağı zorlu maçın mesaisine bir günlük iznin ardından başladı. Yeşil-beyazlı ekip, bugün Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda koç Emrah Benli yönetiminde ilk antrenmanını yaptı. Ligde çıkış arayan Konyaaspor, perşembe günü sabah saatlerinde otobüsle Mersin’e giderek kampa girecek.12 Ocak Cuma günü oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.