Konyaspor Basketbol, Sigortam deplasmanında mucize peşinde

Konyaspor Basketbol, Sigortam deplasmanında mucize peşinde
 Muhabir
Konyaspor Basketbol, 31. hafta maçında bugün deplasmanda Sigortam. net ile karşılaşacak

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde 31. hafta maçlarının heyecanı yaşanıyor. Ligde kalma adına sıkıntılı bir pozisyonda olan Konyaspor, deplasmanda Sigortam.net ile karşılaşacak. Dev Kartallar, dün sabah saatlerinde hava yoluyla İstanbul’a giderek kampa girdi. Son antrenman ise öğleden sonra mücadelenin oynanacağı salonda gerçekleştirildi.

2024’te dış saha galibiyetimiz yok

Temsilcimiz haftaya 11 galibiyet ve 19 yenilgiyle 16. sırada giriyor. Geçtiğimiz hafta evinde Gaziantep’e 104-84 mağlup olarak kümede kalma yarışında büyük yara alan Konyaspor, deplasmanda mucizeyi kovalayacak. Yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda oynadığı son 7 maçı da kaybetti. Yeşil-beyazlıların 2024 yılında henüz dış saha galibiyeti bulunmuyor. Temsilcimiz son 15 maçta ise yalnızca 2 galibiyet çıkartmayı başarabildi. Dev Kartallar 13 maçta sahadan boynu bükük ayrıldı.

Sigortam’da BSL umutları

Koç Ceyhun Cabadak yönetimindeki Sigortam.net, sezona oldukça yüksek bütçe ve kaliteli bir kadroyla girdi. Son 14 maçta sadece Yalovaspor’a mağlup olan Sigortam.net, Konyaspor maçına oldukça yüksek motivasyonla çıkacak. İstanbul ekibi, Yalova’nın Mersin’e mağlup olmasının ardından Süper Lig’e doğrudan yükselme adına umutlandı.

Hava atışı 13’te

BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde bugün saat 13.00’te başlayacak müsabakayı Uğur Özen, Nihat Çetin ve Hüseyin Çamcı hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma TBF TV’nin YouTube adresinden ekranlara gelecek. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan maçı Dev Kartallar, 83-82 kazanmıştı