Konyaspor Basketbol mağlubiyetle veda etti

Konyaspor Basketbol mağlubiyetle veda etti
AYOS Konyaspor Basketbol, Süperli'deki son maçında deplasmanda Pınar Karşıyaka ile karşılaştı. Konyaspor, karşılaşmayı 95-89 geride kapattı.

Konyaspor Basketbol, karşılaşmaya Rasheed, Erkin, Eddie, Schıllıng ve Badzim ilk 5'i ile başladı. Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Alex Perez, Jordan Morgan ve Murat Göktaş forma giymedi.

İlk çeyrekte iki takımda hücumda oldukça yüksek yüzdeli hücumlar etti. Konyaspor'da Rasheed 8, Badzim 6 ve Eddie 4 sayı üretti. İlk çeyrek Karşıyaka'nın 4 sayının üstünlüğü ile 31-27 bitti.

Bu sezon hücum ribaundu almaktabl oldukça zorlanan Konyaspor, bu karşılaşmada da hücum ribandu almakta iyice zorlandı. Hücumda sayılar üretmeye devam eden Konyaspor, savunmada da rakibine kolay sayı şansı verdi. İlk yarı Karşıyaka'nın 47-40 üstünlüğü ile bitti.

Üçüncü çeyrekte hücumda sayı üretmekte zorlanan Konyaspor, ilk 4 dakikada yalnızca 4 sayı üretebildi. Delgado, McCollum ve Joseph Brown'nun yıldışlaştığı Karşıyaka farkı çift hanelere çıkardı. Savunmada iyice çözülen yeşil-beyazlılar potasında 30 sayı gördü. Oyundan iyice düşen Konyaspor çeyreği 17 sayı farkla 77-60 geride kapattı.

Konyaspor, son çeyreğe 0-5'lik seri ile başladı. Büyük bi özveri ile aradaki farkı kapatan Konyaspor Basketbol, bitime 05.00 kala farkı 6'ya kadar indirdi. Konyaspor; Rasheed ve Badzim'in sayılarıyla bitime 01.58 kala farkı 4 sayıya indirdi. Karşılaşmayı Pınar Karşıyaka 95-86 galip ayrıldı. Karşılaşmadan mağlup ayrılan Konyaspor Basketbol bu sezonki 23. mağlubiyetini aldı. 7 galibiyette kalan yeşil-beyazlılar Süper Lige veda etti.