Konyaspor Basketbol İstanbul yolcusu

Konyaspor Basketbol İstanbul yolcusu
Ligin 27.haftasında yarın ONVO Büyükçekmece'ye konuk olacak olan AYOS Konyaspor, bugün hava yolu ile İstanbul'a gidecek.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligine veda etmeye hazırlanan AYOS Konyaspor Basketbol, 27. hafta maçında yarın deplasmanda Büyükçekmece ile karşılaşacak. Konya’daki hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, bugün öğle saatlerinde hava yoluyla İstanbul’a giderek kampa girecek. Morallerin bozuk olduğu Dev Kartallar, maçın son çalışmasını İstanbul’da maçın oynanacağı salonda gerçekleştirecek.

Son iki maçta kasık sakatlığı sebebiyle takımdaki yerini alamayan Rasheed Sulaimon, yarın oynanacak Büyükçekmece maçında yeniden formasına kavuşacak. Bursaspor maçında omuzundan sakatlanan ve sezonu kapatması beklenen Sinan Sağlam ise bu maçta da forma giyemeyecek.

İstanbul Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda yarın saat 18.00’de başlayacak mücadelede Mehmet Karabilecen, Altuğ Köselerli ve Ali Köseoğlu hakem üçlüsü düdük çalacak. Karşılaşma beIN Sports Haber’den şifresiz olarak ekranlara gelecek.