Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan flaş Ali Çamdalı açıklaması

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan flaş Ali Çamdalı açıklaması
 Muhabir
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Samsunspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Korkmaz, camiadan gelen Ali Çamdalı eleştirilerine net şekilde yanıt verdi ve genç teknik direktöre sahip çıktı.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Samsunspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Korkmaz, camiadan gelen Ali Çamdalı eleştirilerine net şekilde yanıt verdi ve genç teknik direktöre sahip çıktı.

"Benim Konyaspor noktasında kimseyle duygusal bağım olmaz"

Konyaspor adının geçtiği yerde kimse ile duygusal bir bağım olamaz diyen Başkan Ömer Korkmaz; "Böyle bir algı neden var onu halen bilmiyorum. Ancak başkan ve yönetim teknik direktörle duygusal bağı var diye konuşuluyor. Benim Konyaspor noktasında kimseyle duygusal bağım olmaz. Bu kulübe zarar verdiğini hissettiğim anda hiç kimseyi burada barındıramam. Ama şunu istiyorum; takımımız yeni, hocamız yeni. Kadro planlaması yaparken teknik direktörün isteyeceği oyunculara sizin gücünüz yetmeyeceği kadrolar oluştuğunda işin daha başında çapraz ilişkiler başlayıp maalesef kötü sonuçlar oluyor. Kadro planlamasında bize yardımcı olan bir teknik heyetle çalıştık. Hem kulübün iç yapısını, mali dengelerini bilen ve takımın ihtiyaçlarını iyi tespit edebilen bir grupla başladık" ifadelerini kullandı.

"Teknik direktörümüz takımımızın başında"

Teknik ekip ve oyuncu grubuna sahip çıkmalıyız diyen Korkmaz; "Tepkiyi anlayabiliyorum, iç sahada Kayserispor maçı…. Herkes sahaya kazanmak için çıkıyor. Biz geldik deplasmanda Samsunspor'u mağlup ettik. Kayseri ile berabere kaldık. Saha içinde devam eden oyuncuların ıslıklanması da çok kötüydü. Samsunspor maçında da gördüm bir pozisyonda. Onlar adına da üzüntü verici. Çünkü bu oyuncu gelecek maç sizin gücünüz olarak sahada yer alacak. Günün sonunda bu kadrolara oyunculara sahip çıkmalıyız. Süreci izleriz sürekli geriye giden bir grup varsa zamanı gelince dokunuşları hamleleri teknik direktörlük hamlelerini teknik direktörlük anlamında da yaparız. Saha sonuçları herkesin beklentisi. Teknik direktörümüz takımımızın başında. Saha sonuçları gelmiyorsa organizasyonda bir sorun varsa oturur konuşuruz" dedi.

"Hedefimiz 48 puanı yakalayacak bir kadro oluşturmaktı"

Sezon hedefinin 48 puan olduğunu söyleyen Başkan Korkmaz; "Bunu biraz zamana yaymamalıyız. Aynı durumu ve süreçleri Aykut Kocaman hoca zamanında da yaşadık. Oynanan futboldan mutsuzduk ama bir şekilde kulübün ekonomik olarak rahatlaması hem de sportif olarak bir çizgiye gelmesi böyle günlerin başlangıcı. Şu an hedefimiz 48 puanı yakalayacak bir kadro oluşturmaktı. Ben bu kadroya güveniyorum. Oyuncu grubunun birlikteliğini saha içinde görebiliyoruz. Aile olma grup halinde hareket etmek önemli. Gururlandığımı onlara da söyledim. Futbolda her türlü sonuç olabiliyor. Tabi ki iyi organize olan takım daha iyi kazanacak. İç sahası, deplasmanı yok. Kayseri beraberliği sonrası camiada sanki her şey yıkılmış ve enkaz altında kalmış gibi bir algı oluyor. Bu noktada herkesin destek olması gerekiyor. Ben kötüyken de konuşuyorum. Kazanınca değil kaybedince de her şeyi konuşuyoruz" şeklinde konuştu.