Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Balkan turuna çıkacak!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Balkan turuna çıkacak!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, yurt dışındaki borçlu oldukları kulüpleri bizzat ziyaret edip sorunlarını çözmeye çalışacağını açıkladı.

Konyaspor, 2022-2023 sezonunun devre arasında Niko Rak’ı HNK Sibenik’ten 200 bin Euro bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı. Bu ücreti kulübe ödemeyen Konyaspor, Hırvat takımı ile davalık oldu.

Yeşil-beyazlılar Bosna Hersekli oyuncusu Amir Hadziahmetovic’i 2022-2023 sezonunun ara transfer döneminde Beşiktaş’a 3.2 milyon Euro garanti ücrete satmıştı.

Konyaspor, Amir’i Zeljeznicar’dan transfer ederken sözleşmesinde bir sonraki satıştan yüzde 20 pay vereceğini taahhüt etmişti. Konyaspor, bu ücreti de Zeljeznicar’a ödemedi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Kon Tv’de katıldığı yayında yaptığı açıklama ile hem Sibenik hem de Zeljeznicar kulüplerini ziyaret edeceğini açıkladı.

‘Çok ekmek yedik’

Başkan Ömer Korkmaz yaptığı açıklamada; “Niko Rak’ın dosyası varmış, kulübüyle alakalı bonservisinden kalan. Onlara da bir ziyaret gerçekleştireceğiz yakın bi zamanda ortak bir yolda anlaşmak üzere, eğer anlaşabilirsek. Konyaspor’un ödenmeyen borçları içinde Amir’in satışından dolayı Zeljeznicar'a ödenmeyen para da var. Davalık ancak FIFA’lık değil. Bizler o kulüpten ekmek yedik, Amir, Bajic gibi oyuncular geldi. Ben şahsen o takımı ziyarete gidip bu sorunların hepsini halledeceğim” ifadelerini kullandı.