Konyaspor Başkanı Korkmaz'dan TFF seçimleriyle ilgili açıklama! Kim kaybetti, kim kazandı ?

Konyaspor Başkanı Korkmaz'dan TFF seçimleriyle ilgili açıklama! Kim kaybetti, kim kazandı ?
 Muhabir
Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri hakkında konuştu. Sosyal medyada Konyaspor'un Mehmet Büyükekşi'nin yayında olduğuna dair çıkan haberlere yanıt veren Başkan Korkmaz, kaybeden tarafta olmadıklarını söyledi

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri hakkında konuştu.

Sosyal medyada Konyaspor'un Mehmet Büyükekşi'nin yayında olduğuna dair çıkan haberlere yanıt veren Başkan Korkmaz, kaybeden tarafta olmadıklarını ifade etti.

Başkan Ömer Korkmaz Divan Başkanlığı seçimlerini değerlendirdi ve "Kaybeden tarafta yer aldık, cümlesini doğru bulmuyorum. Herhangi bir aday seçime girebilmesi için 85 delegenin oyunu almak zorunda. Milletvekilimiz Mehmet Baykan da, Mehmet Büyükekşi tarafından Divan Başkanlığına aday gösterildi. Murat Sancak da İbrahim Hacıosmanoğlu başkan tarafından aday gösterildi. Mehmet Baykan, divan oylamasını yüzde 75 çoğunluğun oyuyla kazandı. Ama günün sonunda İbrahim başkan kazandı" dedi.

Kazanan veya kaybeden diye bir şey yok.

Kaybeden tarafta olmadıklarını söyleyen Korkmaz; "Burada bizim Kulüpler Birliğinin aldığımız ortak kararda, çoklu bir federasyon seçimi olsundu. Bizim için federasyonda kazanan veya kaybeden diye bir şey yok. Kazanan başkanı tebrik ettik. Kazanan kim bilmiyorum, ama bu olay biraz siyasi tarafa çekiliyormuş gibi; ama kim, kimi destekliyor o bile belli değil" açıklamalarını yaptı.

Divan Bakanlığı imzasını kendi hemşerim Mehmet Baykan'a verdim

Mehmet Baykan'a destek verdiğini söyleyen Korkmaz; "Ben orada 1 kişinin tarafından durabilirim, hemşerimizin tarafından durdum Mehmet Baykan. Mehmet Baykan hangi tarafın adayı olsaydı divanda her türlü Mehmet Baykan’a oy verecektim. Hemşerim nerede ise ona oy verirdim. Zaten otele girişte bütün kulüp başkanlarının önünde Divan Bakanlığı imzasını kendi hemşerim Mehmet Baykan'a verdim" ifadelerini kullandı.

Ben şu ana kadar sanki kaybeden tarafmışız gibi izlenimini İbrahim Başkan'dan hissetmedim

Önceliklerinin Konyaspor menfaati olduğunu dile getiren Korkmaz; "Hiçbir delegelerimize şu adaya oy verin demedim. Dinleyin adayları ve bakın dedim. Bizim için Konyaspor menfaatleri ön plandadır her zaman. Kimin kazandığı değil, Konyaspor'un sorunların nasıl çözüleceği önemli. Yabancı konusunda bir mağduriyet vardı kulüplerimizin federasyon hızlı bir şekilde çözdü. Ben şu ana kadar sanki kaybeden tarafmışız gibi izlenimini İbrahim Başkan'dan hissetmedim. Bizzat toplantıya davet etti ancak cenazemiz olduğu için katılamayacağımızı, yönetimden bir arkadaşın geleceğini belirttik. Mevcut yönetimde geçmişten beri tanıdığımız isimler var. Telefonla irtibata geçip gece gündüz konuşacağımız kişiler var. Böyle devam edecekseler iyi" şeklinde konuştu.