Konyaspor A Takımı'ndan Genç oyunculara destek!

Konyaspor A Takımı'ndan Genç oyunculara destek!
Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksadnar Stanojevic ve futbolcular sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla Konyaspor U16 takımına başarılar diledi.

Konyaspor U16 takımı bugün saat 18'de final maçında Beşiktaş U16 ile karşı karşıya gelecek.

Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksadnar Stanojevic, kaptan İbrahim Sehic, Soner Dikmen, Ahmet Oğuz ve Francisco Calvo sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla Konyaspor U16 takımına başarılar diledi.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic mesajında; " Merhaba arkadaşlar ben Aleksandar Stanojevic. Sizi başlangıçtan itibaren takip ediyoruz. Umuyorum ki kupayı kazanacaksınız. Size güveniyoruz ve tüm kalbimizle sizinleyiz. İyi şanslar ve alın kupayı lütfen" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı İbrahim Sehic'de; "Bizim U16 takıma başarılar diliyorum" dedi.

Soner Dikmen ise; "Kardeşlerim final maçı öncesinde hepinize başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Çok selamlar" açıklamalarını yaptı.

Calvo ise mesajında; "Selam arkadaşlar ben Francisco Calvo, size Beşiktaş final maçınızda başarılar diliyorum. kupayı alın gelin. Başarılar" dedi.

Ahmet Oğuz ise açıklamasında; "U16 takımımıza final yolunda başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Yeşil-beyazlılar bugün Antalya’da Beşiktaş ile karşılaşacak. Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 18’de başlayacak. Karşılaşma TFF YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacak.