Kartal'da ‘SON VURUŞ’ seferberliği

Kartal'da ‘SON VURUŞ’ seferberliği
Spor Toto Süper Lig’in 10.haftasında evinde Gaziantep FK’ya 1-0 mağlup olan Konyaspor, bu mağlubiyeti unuttu ve tamamen Pazar günü saat 17.00’da oynayacağı Adana Demirspor maçına odaklandı.

Spor Toto Süper Lig’de topladığı 18 puanla haftayı 5. sırada noktalayan Arabam.com Konyaspor, ligin 11.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor maçına odaklandı. Yeşil-beyazlılarda teknik heyet Adana Demirspor’un son maçlarını ve Salı günü oynanan Türkiye Kupası maçını izledi. Gerekli analizleri çıkartan teknik heyet bugün, cuma ve cumartesi günü yapılacak antrenmanlarda oyunculara maç ile ilgili raporları aktaracak.

Palut’tan son vuruş çalışması

Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut takımdaki oyunculara son vuruş antrenmanları yapmaları konusunda çalışmalar yaptıracak. Son oynanan Gaziantep FK maçında sayısız pozisyondan yararlanamayan yeşil-beyazlı futbolcular kaçan puanlardaki en önemli etkeni oluşturuyor. Maçta toplam 2.90 XG yakalayan Konyaspor karşılaşmayı gol atamadan tamamlamıştı. Böyle bir durumun bir daha gerçekleşmemesi için özellikle hücum ve orta saha oyuncuları ile konuşmalar yapan İlhan Palut takımını Adana Demirspor maçına hazırlıyor.

Soner pozisyon kaçırmada ilk sırada

Konyaspor’un yerli orta saha oyuncusu Soner Dikmen orta saha kurgusunda İlhan Palut’un vazgeçilmez oyuncularından biri. Geçen sezon Konyaspor formasıyla 33’ün ilk olmak üzere toplam 38 maça çıkan Soner Dikmen 3 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. Bu sezonda 11’i ilk 11 olmak üzere 13 maçta forma giyen Soner 1 asist katkısı yaptı. Süper Lig’de 8 pozisyon ile ‘Net Gol Pozisyonu Kaçırma’ istatistiğinde Beşiktaş forveti Weghorst ile zirvede yer alan Soner bu sezon son vuruşlarda oldukça etkisiz kaldı.