İşte Arda Kardeşler’in Konyaspor karnesi

İşte Arda Kardeşler’in Konyaspor karnesi
Konyaspor-Fenerbahçe maçını yönetecek Arda Kardeşler, daha önce Yeşil Beyazlı ekibin 14 maçında düdük çaldı.

Konyaspor-Fenerbahçe maçını yönetecek Bursa bölgesi hakemi Arda Kardeşler, Süper Lig'de bu sezon 2 maç yönetti. Bu maçın 1’in ev sahibi takım, 1’inde ise deplasman takımı galip geldi. Kardeşler, söz konusu maçlarda oyunculara 10 kez sarı kart çıkardı.

Arda Kardeşler, Konyaspor'un bugüne kadar 1’i kupada olmak üzere 14 maçını yönetti. Yeşil Beyazlılar, bu maçlarda 8 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, 4 kez de mağlup oldu. Kardeşler, bu maçlarda 27 kez sarı kartını kullanırken, 3 kez de penaltı noktasını gösterdi.

34 yaşındaki Kardeşler, Fenerbahçe’nin 5’i Türkiye Kupası olmak üzere toplam 12 maçında düdük çaldı. Fenerbahçe söz konusu maçlarda 7 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken, 4 kez rakiplerine kaybetti. 17 sarı, 1 kırmızı karta başvururken, 6 kez beyaz noktayI işaret etti.

FIFA Kokartlı Arda Kardeşler, geçtiğimiz sezon Konyaspor’un 9. haftada Galatasaray’a 1-0 mağlup olduğu, 17. haftadaki Antalyaspor’u tek golle geçtiği ve 35. Haftada Fatih Karagümrük’e 2-1’lik skorla yenildiği maçlarda düdük çalmıştı.