İstanbul’da ilk yarıda denge var

İstanbul’da ilk yarıda denge var
Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 7.haftasında İstanbul deplasmanında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı Oliviera ve Endri’nin karşılıklı golleri 1-1 sona erdi.

Konyaspor ilk dakikada geriye düşmesine rağmen iki topunun direkten döndüğü ve 3 net pozisyondan yararlanamadığı maçın ilk yarısında Endri Çekici’nin jeneriklik golüyle  geri dönmesini bildi.

Maçtan notlar

Konyaspor maça oldukça kötü başladı. Maçın ilk pozisyonda ilk dakikada kalesine gelen ilk isabetli şutta golü yedi. Sağ kanatta Boey topu getirdi, içeriye çevirdiği topta Oliviera golü attı. Golden sonra hemen rakip yarı alanda pozisyon bulan Konyaspor’da 6.dakikada Bytyqi’nin çevirdiği topa Endri vuruşu yaptı Muslera gole izin vermedi. Rakip sahada daha fazla topla oynayan Konyaspor 18.dakikada Endri Çekici’nin uzaktan attığı golle maça dengeyi getirdi ve skor 1-1’e geldi. Emin Bayram’dan topu kapan Muhammet ceza sahasına kadar topu sürdü, penaltı noktasına çevirdiği topta Amir’in vuruşu üst direkten döndü. Konyaspor’da beraberlik golünü atan Endri 26.dakikada yine uzaklardan vuruşunu yaptı top bir kez daha üst direkten döndü. 39.dakikada Soner’in ortasında Muhammet’in vuruşu auta gitti. 43.dakikada Soner ceza sahası içinde vuruşunu yaptı kaleci Muslera çıkardı, Soner bir kez daha vurdu top auta gitti.