İbrahim Apalı'dan Konyaspor camiasına çağrı: 'Uyuyan devin uyanması gerekiyor'

İbrahim Apalı'dan Konyaspor camiasına çağrı: 'Uyuyan devin uyanması gerekiyor'
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor Nalçacılılar Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Apalı, yeni sezon öncesi Konya'nın Sesi'ne açıklamalarda bulundu. Apalı yeni sezonda , rakip takımlar için Konya deplasmanının zor geçeceğini ifade etti.

Konyaspor Nalçacılılar Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Apalı, yeni sezon öncesi Konya'nın Sesi'ne açıklamalarda bulundu. Apalı yeni sezonda , rakip takımlar için Konya deplasmanının zor geçeceğini ifade etti.

Geride kalan 202342024 sezonu hakkında konuşan Apalı; "Zorlu bir süreç yaşadık geçtiğimiz sezon. Yönetim kurulumuzda değişiklik yaşandı ve yeni bir başkan ve yönetim göreve geldi. Son maç 1 puan alsak veya kazansak ligde kalacaktık ama Trabzonspor'u galip gelmesiyle lige tutunduk. Hem de böyle bir sezon geçirmek her maç ölüp ölüp dirilmek bizleri yordu. İnşallah bu sezon yeni yapılanma ile güzel bir fikstür çektik. İkinci yarı daha fazla iç saha maçı oynayacağız" dedi.

"Lige iyi başlayacağız"

Ligin ilk karşılaşması olan Kasımpaşa maçıyla ilgili konuşan Apalı; "Kasımpaşa yıllardır rakibimiz. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan sonra Süper Lig'de en fazla sezondur yer alan iki takım Konyaspor ve Kasımpaşa. Aramızda güzel bi rekabet var. İç ve dış sahada son yıllarda puan kaybetmiyoruz. İnşallah lige iyi başlayacağız" şeklinde konuştu.

"Uyuyan devin uyanması gerekiyor"

Konya'nın yeniden rakip takımlar için cehennem gibi bir stadyuma dönüşmesi gerektiğini söyleyen Apalı; "Yönetim Kurulu kombine fiyatlarını makul seviyede açıkladı. Süper Lig'deki en ucuz kombine. İstanbul'daki bir maç fiyatına sezonluk kombine satılıyor. Artık uyuyan devin uyanması gerekiyor. Konyalıların artık takımına sahip çıkması lazım. Yönetim kombine fiyatları ile bir adım yaklaştı taraftarına. Taraftarın kombinesini alıp destek olması lazım. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bir dönem. Bu şekilde buralardan çıkabiliriz. Hep birlikte stadyuma gelerek 12.adamın itici güç olduğunu göstermemiz gerekiyor. Takımımız geçen dönem dış sahada daha çok puan topladı. Bunun farkındayız. İç sahadaki bu sorunu bu sezon çözmek istiyoruz. Buraya gelen takımların kesinlikle Konya deplasmanına 0 puan yazdığı bir cehenneme çevirmemiz gerekiyor. Bu taraftar olarak birinci görevimiz. Tüm Konyalıları kombine almaya, yeni sezon formalarını almaya davet ediyorum" " ifadelerini kullandı.

"Galatasaray maçına kadar 5 bin kombine satmayı planlıyoruz"

Kombine satışlarının devam ettiğini söyleyen İbrahim Apalı; "Nalçacılılar olarak Doğu ve Kuzey'de alt ve üst bloklarda satışlarımız devam ediyor. Galatasaray maçına kadar 5 bin kombine satmayı planlıyoruz. Kulübümüzde bi o kadar satmış olur. Toplamda 10 bin kombine ile Galatasaray maçında olmayı hedefliyoruz. Sonrasında bu sayı 15 bine yaklaşacaktır" dedi.