Güliyürük Gardaş

Güliyürük Gardaş
Anadolu Kartalı Konyaspor, Spot Toto Süper Lig’in 11.haftasında yarın kardeş takım Adana Demirspor’a konuk olacak. Yeni Adana Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 17.00’da başlayacak.

Anadolu Kartalı Konyaspor, Spot Toto Süper Lig’in 11.haftasında yarın kardeş takım Adana Demirspor’a konuk olacak. Yeni Adana Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 17.00’da başlayacak.

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son iki karşılaşmada deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan ve evinde Gaziantep FK’ya 1-0 mağlup olan Arabam.com Konyaspor, 11. hafta maçında Adana Demirspor’a konuk olacak. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’da başlayacak. Lig liderine konuk olacak olan yeşil-beyazlılar galip gelerek iki haftalık galibiyet hasretine son vermek ve yeniden lig zirvesinde yer almak istiyor. Ligde 10 maçta aldığı 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 18 puan toplayan Konyaspor, bu sezon evinde oynadığı 4 maçta mağlup olmayan Akdeniz temsilcine ilk mağlubiyetini yaşatmak istiyor.

Hedef puan ve puanlarla dönmek

Spor Toto Süper Lig’e oldukça iyi bir başlangıç yapan Konyaspor, ilk 6 maçında 2 beraberlik ve 4 galibiyet elde etmişti. Son 4 maçta istikrarsız sonuçlar alan yeşil-beyazlılar 2 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti. Son oynadığı Gaziantep FK maçında oldukça üstün bir oyun oynayan Anadolu Kartalı 7 net pozisyon kaçırdığı maçta rakibine 1-0 mağlup olmuştu. Bu mağlubiyeti tamamen unutan Konyaspor, yarın oynayacağı Adana Demirspor maçına hazırlandı. Rakip eksik ve zayıf yönlerini tespit eden teknik heyet karşılaşmadan puan ve puanlarla dönme hedefinde.

Düdük Göçek’te

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Arabam.com Konyaspor'un 23 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Yeni Adana Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak maçta Göçek'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Gökhan Barcın yapacak. Zorlu mücadele dördüncü hakem olarak ise Yasin Kol görev yapacak. Karşılaşmanın VAR heyeti ise yarın belli olacak. HALİL YILMAZER