Fenerbahçe mesaisi başladı

Fenerbahçe mesaisi başladı
Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı.

Hazırlıklar dün başladı

Pazartesi İstanbulspor maçının ardından salı izinli geçiren Konyaspor, ligin 4.haftasında Eskişehir’de oynayacağı maçın hazırlıklarına dün öğleden sonra yaptığı antrenmanla yeniden başladı. Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde zorlu karşılaşmaya hazırlıklarına başlayan Anadolu Kartalı pazar günü YHT ile Eskişehir'e giderek kampa girmeyi planlanıyor.

Pazar günü maç antrenmanı Eskişehir’de

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını cumartesiye kadar Konya’da sürdürecek olan Konyaspor, Pazar sabahı YHT ile Eskişehir’e gidecek. Pazar günü Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda maç antrenmanı yapacak olan Konyaspor, ardından konaklayacağı otele geçecek ve pazartesi günkü maçın saatini beklemeye başlayacak.

İlhan Palut savunmaya uyarı yaptı

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut gerçekleştirdiği antrenmanda rakip Fenerbahçe’nin 3 hafta sonunda 13 gol attığını oyuncularına anlattı. Özellikle defans arkasına atılan toplarda savunma hattına uyarılarda bulunana deneyimli çalıştırıcı kazanılan toplarda hemen atağa çıkmaları için öğrencilerine direktifler veriyor.