En ufak yalpalamada yalnız kalmak istemiyoruz

En ufak yalpalamada yalnız kalmak istemiyoruz
Konyaspor Kulüp Başkanı Av. Fatih Özgökçen, Arabam.com Konyaspor-Atakaş Hatayspor maçının sonunda yaptığı açıklamalarla hem maçı hem de Konyaspor’un son durumunu değerlendirdi.

Ümraniyespor maçıyla evimize dönüyoruz

Eskişehirspor’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Fatih Özgökçen; “Eskişehirspor idari ve mülki amirlerine, Eskişehirspor yönetimine, taraftarlarına ve tüm Eskişehir camiasına teşekkür ediyoruz. Bizleri 3 maç boyunca burada ağırladılar. Ev sahipliği yaptılar. Bu konuda en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Daha önce belirtmiş olduğumuz gibi, Hangikredi Ümraniyespor maçıyla birlikte de evimizde bir aksilik çıkmadığı takdirde maçlarımızı oynamaya başlayacağız” dedi.

Uzun yıllar boyunca üst sıralara oynamak istiyoruz

Konyaspor’un ilk 6 haftalık performansı hakkında açıklamalar yapan Başkan Özgökçen; “Son 2 senelik periyodu değerlendirmek lazım. Geçen senede kulüp açısından baktığımız zaman güzel bir başlangıç yapmıştık. Bu senede aynı başlangıcı gösterdik. Burada önemli olan as olan, her zamanki gibi ligin sonunda nerede olduğumuz. Konyaspor’un uzun yıllar boyunca her zaman üst sıralarda yer alan bir takım olması gayreti içerisindeyiz. Bunun için çalışıyoruz” açıklamalarını yaptı.

Gol yemek, gol atmak futbolun içinde var

Konyaspor’un ilk hafta boyunca gol yememesi ve mağlup olmaması hakkında konuşan Özgökçen; “Takım gol yemedi 6 hafta boyunca ama gol yememek elbette iyi bir şey ama bunu da çok fazla abartmamak lazım. Futbol skora dayalı bir oyun. Gol de yiyeceksiniz, golde atacaksınız, mağlup de olacaksınız. Önemli olan oyununuzu tam olarak saha yansıtmadır diye düşünüyorum. Oyununuzu yansıtamadığınız zaman 3 puan geldiğinde mutlu oluyorsunuz. En azından bu maçta bunu gördük. Belki Hatayspor maçında Konyaspor istenilen oyunu tam olarak sahaya yansıtamadı ama sonucunda 3 puan gelmesi, 3 puanı haneye yazdırmak önemli” dedi.

Herkesten destek bekliyoruz

Sezonu nasıl bitirmek istediklerini soruya ise; Bizim amacımız 36 hafta boyunca mücadele göstermek. Bu mücadeleyi gösterdiğiniz zaman diğer etkenlerde size yardımcı oluyor. Sezonu iyi bir yerde bitirme şansınızda artıyor.  Bunun gayreti ve çalışması içerisindeyiz. Hem yönetim, hem takım arkadaşlarımız hem de teknik ekibimiz bir yola çıktık umarım bu yolda muvaffak oluruz. Herkesin bir ve beraber hareket ederek bize destek olmasını her zaman bekliyoruz. En ufak bir yalpalamada kimsenin bizleri yalnız bırakmasını istemiyoruz” şeklinde konuştu.

İç transferde sözleşme yenilemelerine bakacağız

İç transfer hakkında da konuşan Özgökçen; “Transfer dönemi daha yeni kapandı. Önce dış transferde yapma zorunluluğumuz var. Bunlar bittikten sonra takımın kendi iç dinamiklerinde yapılacak olanlara dönüp bakıyoruz. Artık bu tip sözleşme yenilemeleri yapacağımız arkadaşlarla, yapacağımız sözleşmelerin işlerine gireceğiz” ifadelerini kullandı. (HALİL YILMAZER)