Dev Kartallar'dan mükemmel prova

Dev Kartallar'dan mükemmel prova
Konyaspor Basket, Ankara’da katıldığı hazırlık turnuvasında Beşiktaş’ı 94-71 mağlup etti ve finale yükseldi

Türk Telekom’un ev sahipliğinde Süper Lig ekiplerinin katıldığı Yalçın Efe Turnuvası’nda ilk gün maçları yapıldı.

Ankara Spor Salonu’nda Ayos Konyaspor ile Beşiktaş ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip, rakibini çok rahat mağlup etti. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Dev Kartallar, karşılaşmadan 94-71 galip ayrıldı.

Tüm periyotları önde geçen temsilcimiz, ilk yarıyı da 49-40 önde tamamladı. Konyaspor Basket’te tedavileri süren Rasheed Sulaimon, Kristijan Nikolov ve Ramazan Tekin karşılaşmada süre almadı.

Takım olarak iyi basketbol oynayan yeşil-beyazlı ekipte Hırvat şutör Roko Badzim 20 sayı, 3 ribaunt, 8 asist, Jordan Morgan 22 sayı, 9 ribaunt, 2 asist, Jarell Eddie 18 sayı, 7 ribaunt, Alex Perez 10 sayı, 8 asist, Can Altıntığ da 10 sayı ile öne çıkan isimler oldu.

Beşiktaş’ta ise David McCormack 16 sayı, 7 ribaunt, Bryce Brown da 14 sayı, 3 asistle oynadı. Finale yükselen Dev Kartallar, günün ikinci mücadelesinde oynanacak Büyükçekmece-Türk Telekom maçının galibiyle finalde karşılaşacak.

Ankara Spor Salonu'nda oynanacak final maçı 17 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak. İlk günün mağlupları saat 14.30'da üçüncülük maçına çıkacak.