Dev Kartallar Bahçeşehir deplasmanında

Dev Kartallar Bahçeşehir deplasmanında
Son oynadığı 6 karşılaşmada yalnızca 1 galibiyet alabilen ve 5 mağlubiyet yaşayan AYOS Konyaspor Basketbol ligin 11.haftasında bugün İstanbul’da Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak.

Maç 13.00’da

Lige iyi bir başlangıç yaparak başlayan ancak sonrasında yabancı oyuncularının sakatlık problemlerine girmesiyle maç kazanmakta zorlanan AYOS Konyaspor Basketbol, son 4 maçından mağlup ayrılan Bahçeşehir Koleji ile bugün saat 13.00’da Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma beIN SPORTS 5’ten canlı olarak yayınlanacak.

Yeniden ilk 8 içine girmek istiyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligine sükseli bir başlangıç yapan ve ilk 4 karşılaşmasında 3 galibiyet alan Konyaspor Basketbol son oynadığı 6 karşılaşmada yalnızca 1 galibiyet alabildi. Bu sezon deplasmanda yalnızca Beşiktaş Emlakjet’i mağlup edebilen yeşil-beyazlılar çıktığı son 4 deplasman maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Dev Kartallar, Bahçeşehir maçını kazanarak kendini yeniden ilk 8 içine atmak istiyor.

Rasheed İstanbul’a götürülmedi

Dün sabah İstanbul’a giden ve son antrenmanını maçın oynanacağı salonda gerçekleştiren yeşil-beyazlılarda Alex Perez ve Mert Gizir kafilede yer alırken sakatlığı bulunan Rasheed Sulaimon İstanbul’a götürülmedi. Mert Gizir’in oynanacak karşılaşmada forma giymesi beklenirken, Alex Perez’in son durumuna bu sabah karar verilecek.

Bahçeşehir düşüşte

Bu sezon ligde oynadığı 10 karşılaşmada 7 mağlubiyet ve 3 galibiyet elden eden Bahçeşehir Koleji bu galibiyetlerin tamamını sahasında aldı. Amerikalı yabancı oyuncularla kurulu kadroda Oğuz Savaş, Berkay Candan, Görkem Doğan ve Kartal Özmızrak gibi yabancı oyuncular bulunuyor. Son oynadığı 4 karşılaşmada DAÇKA, Bursaspor, Galatasaray ve Büyükçekmece’ye mağlup olan İstanbul temsilcisi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Çarşamba günü sahasında Bilbao Basket’e de 92-60 kaybederek silik bir oyun ortaya koydu. ABDİL EMİROĞLU