Dev Kartallar Ankara Yolcusu

Dev Kartallar Ankara Yolcusu
Çok hareketli bir hazırlık sezonu geçiren AYOS Konyaspor Basketbol bugün hazırlık dönemindeki 3.turnuvası için Ankara’ya hareket edecek.

Çok hareketli bir hazırlık sezonu geçiren AYOS Konyaspor Basketbol bugün hazırlık dönemindeki 3.turnuvası için Ankara’ya hareket edecek.

3 oyuncu takımdan ayrı çalışıyor

Yeşil-beyazlı ekip, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’ndaki yenileme çalışmalarından ötürü çalışmalar Karatay’daki 10 bin kişilik Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Salonu’nda yapılıyor. Temsilcimizde tedavileri süren Ramazan Tekin, Kristijan Nikolov ve Rasheed Sulaimon takımdan ayrı olarak çalışıyor. Konyaspor Basket, Türk Telekom’un ev sahipliğinde düzenlenecek turnuva için bugün Ankara’ya giderek kampa girecek. Konyaspor Basket'te turnuvadaki ilk maçında 16 Eylül Cuma günü Beşiktaş ile karşılaşacak.

Kombine kartlar satışa çıkıyor

Süper Lig'de mücadele edecek Konyaspor Basket'te 2022-2023 sezonu kombine kartları bugün satışa çıkıyor. Başkan Özgökçen, ayrıca maçların yeni sezonda da Selçuklu'da oynanacağını hatırlatırken, ilginin çok yüksek olabileceği maçların Karatay'daki 10 bin kişilik salona alınabileceğini kaydetti. Kombinelerde gişelerin yanı sıra internet üzerinden de satışın olacağı kaydedildi. Ayrıca saha içine yerleştirilecek 250 koltuk için kombine satılacak.

Kalıcı olmak istiyoruz

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, öncelikli hedeflerinin basketbolda kalıcı bir kulüp haline gelmek olduğunu belirtirken, basketbolda da iddialı olduklarını vurguladı. Özgökçen; “Kaç kulübün hem futbolda hem basketbolda Süper Lig’de takımı var. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş haricinde yok. Bir de Konyaspor’un var. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. Konya’da basketbola karşı çok büyük ilgi var. Basketbolun kendine has seyirci yapısı var. Merakla maçların başlamasına bekleyen bir kitle var. Sağ olsun burada Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı ile ciddi bir çalışma içine girdik. Salonda Süper Lig’e hazırlanıyor. Yenileme çalışmaları yapılıyor. Geçen sezondan iki oyuncumuz kaldı. 10 yeni transfer yapıldı. Hazırlık maçları yapılıyor. Takım olma olgusu süreci var. İnşallah onu da sağladığımız takdirde Konyaspor basketbolda da iyi yerlerde olacak. Biz hem futbol hem de basketbolda iddialı bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.(